Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már gruppen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már gruppen szexetek ha volt hany evesek voltatok hol volt stb?

Figyelt kérdés
2024. márc. 27. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Most leszek 38 éves.

20 éves korom körül elég sok volt. A legnagyobb 9 fiú és még 1-2 lány volt. Egy partyn történt.

Nekem érdekes tapasztalat volt. Kissé sokat voltak és nehéz volt mindegyikkel foglalkozni. (Egymással a fiúk nem voltak hajlandóak nagyon foglalkozni)

Úgy volt, hogy én és a barátnőm (a másik lány) fogtuk magunkat és mondtuk, hogy minden mehet.

Hát ment is minden. Az elején kicsit még lagymatag volt. De utánna egész jó buli volt.

Értelemszerűen volt anál és orál is. A lecummantást én annyira nem szeretem. De akkor csináltam.

Csináltunk ilyen extra nyalást.

Jó volt. De nem csinálnám még egyszer.

Utánna már csak a 2f és 1l felállást vállaltam.

2024. aug. 16. 02:54
 2/2 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Kissé későn jött a válaszom
2024. aug. 16. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!