Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kívánja, vagy nem szereti már a férjem a szexet?
Az utóbbi 4-5 hónapban azt vettem észre, hogy nagyon eltávolodott, pedig érdemi változás nem történt nála, sem mentálisan, sem fizikálisan, vagy pedig ha igen, (amit kétlek) akkor nagyon jól titkolja.
A neten is az a sztereotipikus változata ennek a dolognak, hogy a nő kifogásokat keres, hogy ma éppen miért nem akar szeretkezni. Na, pont ilyen a férjem, csak éppen nem nő. Egyik napról a másikra történt kb decemberben. Nem tudom ezt hová tenni.
Szerintetek?
Én, mint kommunikáció-fantaszta mondom, hogy be tud válni. Nem azonnal lesz szex. De elindít egy folyamatot (vagy szétválás, vagy újra összemelegedés). Mindkettő jobb az poshadt víznél.
Inkább visszakérdezek: ti mint kommunikáció-ellenesek, miből gondoljátok, hogy a hazudozás, meg a téma kerülgetése a megoldás?
Sokszor egy borozás/pálinkázás közbeni beszélgetés a feleségemmel többet használ, mint két heti hallgatás. Mert ha tudom mi a baja, akkor tudok rá reagálni.
22. Az őszinte beszédet nem csak elmondani nehéz, meghallgatni is tudni kell.
Na ehhez kell két valóban felnőtt ember.
(21. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!