Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Elmesélitek a legpocsékabb egy-éjszakás kalandotokat? Mi volt a baj?
Nem állt fel neki, szopástól sem, hiába próbálkoztam.
Kérte, hogy dughassa a számat, mert az nagyon beindítja, hagytam neki, de elég bizarr volt egy félig lankadt farokkal.
Aztán amikor kérdezte, hogy megpofozhat-e, mert attól biztos feláll majd végre, akkor mondtam, hogy ezt itt most befejeztük.
Én egy BDSM találkozóra mentem. A "dom" nagyon alpári volt de gondoltam mivel ő foglalta a szállodát és hozott bonbont az ország másik feléről egyefene. Megbántam.
Összekötözött, elfenekelt, majd torkon dugott. 5 perc alatt. Ebből a "torkon dugott" tartott 4 de maximum 6 másodpercig. De ebbe az 5 percbe beletartozik az is, hogy a ruha pl lekerüljön.
Éjszaka pedig egész este bújni meg ölelkezni akart. Valamikor hajnali 3 körül pattant el valami a fejemben és inkább taxit hívtam, távoztam.
"amúgy egy BDSM talin mi mást vártál?"
Ha jól sejtem, néhány órán át tartó bdsm játékot, ami neki is izgalmas.
14-és válaszolónak.
Sajnálom az együttlétet, ez nem volt az, aminek lennie kellet volna. Én sem vagyok profi dom, de szívesen játszok így a partneremmel, ha kívánja, ugyanis megbeszélés kérdése. Szerencsére eddig mindenki élvezte, magamat is beleértve.
"Megbeszélés kérdése" - nos igen. A megbeszélés arról szólt semmi összebújás, érzelem és semmi ölelkezés. Ettől én érzelmek nélkül undorodok. Ez volt az ami miatt kiakadtam mert ezt akarta erőltetni.
Persze az a csodálatos 5 perc is jobban telhetett volna, pl ha zokniszöszt szedegettem volna a lábujjaim között otthon egyedül magányosan de az legalább konszenzusos volt (leszámítva hogy igen...kicsit többre számítottam mint 5 perc)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!