Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy házas nőnek nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy házas nőnek nem a férje adja az intim masszázst akkor az megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 08:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés. Igen, talán megcsalásnak nevezhető, de a legmegbocsájhatóbb változatban és lehetséges, hogy nem okozna nagy lelkiismeret-furdalást sem. A sima masszázst is élvezi az ember, beleborzong, hasonló, ha meg közben még el is élvez, lehet mégsem olyan nagy bűn!😁
2024. márc. 26. 09:28
 12/19 anonim ***** válasza:

Miről is szól az intim masszázs? A masszázsról? Vagy arról, hogy asszonykát egy másik férfi juttatja orgazmushoz kézzel, és asszonyka célja is ez az intim masszázzsal, hogy elélvezzen? UTóbbi esetben, inkább megcsalás, hiszen mástól akar kielégülést, még ha az csak egy jó ujjazás is.

VIszont egy alapos intim masszázs, ami közben megeshet, hogy a páciens esetleg elélvez az más kérdés. HA a cél nem a kielégülés más partnertől, hanem a masszázs aminek része lehet az orgazmus is, akkor az nem megcsalás.

Csak ugye mondani lehet bármit, az illető fejébe meg nem látunk bele, hogy mi a valós motiváció, így ezt a kérdést megválaszolni teljes biztonsággal sosem lehet majd.

2024. márc. 26. 09:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Megbeszélés kérdése. Én engedném a páromnak hogy megujjazzàk egy masszázs alkalmával, és persze én is örülnék ha találnék valakit aki mondjuk egy talpmasszázs után kiveri.
2024. márc. 26. 09:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint én nem venném zokon, ha a feleségem ilyen módon próbálna kikapcsolni és lazítani a hétköznapok után.
2024. márc. 26. 11:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem pl kifejezetten izgat mikor a párom elmeséli, hogy a masszazson “véletlenül “ megérintett a srác ezt azt.
2024. márc. 26. 11:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem intim masszázs de előfordult már, hogy izgatott lettem a masszazson. Utána mindig lelkiismeret furdalásom volt/van. Paromnak elmondani egyenlőre nem merem.
2024. márc. 26. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mint olvasható, meg lehet ezt beszélni, illetve egyén/házasság függő. De az általános eset az lesz, hogy csak úgy suttyomba fű alatt elmenni intim masszázsra házasságon belül, hát gáz lesz. Biztos kiakadna a feleségem, ha csak úgy elmennék kiveretni a farkamat, de én is, ha más birizgálná a vagináját. Nem azért kértem meg a kezét, hogy más bendzsózzon neki, mint ahogy ő sem azért mondott igent, hogy más síeljen helyette. De ha olyan karakter lennénk mind a ketten hogy ez oké, nem gáz, ki van mondva, akár ott is van, akkor miért ne. Nincs ezzel gond addig, amíg tisztán ki van kommunikálva.
2024. márc. 26. 14:00
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes kérdés, de se szájjal, se genitáliával nincs érintkezés ilyen a jóni masszázs (eredeti) ezért nem megcsalás
2024. márc. 26. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem a férje adja,hanem ő a férjének?
2024. márc. 26. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!