Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az, hogy Incel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy Incel?

Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 00:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%

“ Borzasztóan gyenge emberek, akik a saját hibájukkal nem néznek szembe, helyette teremtenek maguknak csoportokat, akiket utálni lehet. Pl nők, sikeres férfiak.”

Én például dolgozom, van két diplomám, szép megtakarításom, szerem a szüleim, de emelett lejárok ide kiadni magamból a feszkót. Gyenge ember vagyok? Nem, hiszen annak ellenére megélhetést teremtettem, hogy minden 10-szer nehezebb nekünk. Van akinek nem sikerül? Természetesen van, emberek vagyunk nem mind egyformán erősek. Meg kell kövezni ezért a szerencsétlenebbül járó embereket? Ha egy érzéktelen senki vagy akkor igen, de csakis akkor ha a helyükben te biztosan jobban éreznéd magad!!!

2024. márc. 26. 10:37
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Igen, gyenge vagy.

Nem, nincs ok-okozati összefüggés. Ha gyülölködsz akkor saját magad miatt teszed és azért mert frusztrált vagy.

Ennyi.

2024. márc. 26. 10:39
 13/21 anonim ***** válasza:
13%
Ennyire egyszerű embert és fel van pontozva. Durva.
2024. márc. 26. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem az én milyenségem a kérdés. Én lehetek egy érzéketlen senki is, attól az nem változtat azon, hogy aki incel, arra igaz az amit leírtam. (Jó eséllyel.)
2024. márc. 26. 11:01
 15/21 anonim ***** válasza:
22%

14

Ne áltasd magad, természetesen hülyeséget beszélsz az alacsony érzelmi intelligenciád és beleérző készséget teljes hiánya miatt. Így csak annyi jön át, hogy egy tahó dühöng és levezeti a feszkót a könnyű célpontokon. Nem dicsőség ez, ne légy túl büszke rá!

2024. márc. 26. 11:09
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Ok.

Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy az incelkék miért okolnak inkább mindig mást és miért hímsoviniszta a java és miért tekintik tárgynak a nőket. Aztán előadják a mártírt, hogy ők a szerencsétlen sorsú kis megnem értett kedves jófiúk :D

Nos?

2024. márc. 26. 11:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Amióta minálunk a hunglish nyelv van elterjedve, semminek nincs már normális neve. Önkéntes cöleb, vagy valami ilyesmi.
2024. márc. 26. 11:19
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

“ Ez még mindig nem magyarázza meg, hogy az incelkék miért okolnak inkább mindig mást és miért hímsoviniszta a java és miért tekintik tárgynak a nőket. ”

Próbáld ki, hogy nem dugsz 10 évig, lássuk mennyire leszel tárgyiasító…

2024. márc. 26. 11:38
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Igazad van!

#freepussyforall

Találd ki, hogy a punci hiány miatt lettél olyan amilyen.

2024. márc. 26. 11:39
 20/21 anonim ***** válasza:
#20 paranoiás gondolatok egy magát férfinak kiadó feminista, aki gyűlölködni jár ide, így aztán nem számít neki, hogy tájékozatlan.
2024. márc. 26. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!