Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az első dolog amit szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az első dolog amit szex után csináltok lányok csajok?

Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10. Nekem viszket. Irritálja a bőrömet a sok nedv, a combom között, puncimban még a saját nedvem is kellemetlen huzamosabb ideig, ha neadjisten úgy alszom el, akkor amilyen szagok vannak reggel…

Szóval nem különösen undorodom tőle egy bizonyos ideig, csak fizikailag kényelmetlen.

2024. márc. 25. 12:23
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

6-os vagyok!

Nem egyáltalán nem undorodom a nedvektől és a szagoktól, viszont nem jó érzés ahogy meglebben a paplan, hideg ahol nedves, csúszik, kikeni az ágyneműt, amúgy is túl nedves vagyok, szinte mintha bepisilnék többször is minden aktus alkalmával.

2024. márc. 25. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:

#10 detto mint az előttem szólók

Tiszta lucsok a combom általában.

Arról nem is beszélve ha rám élvez a párom.

És nem rohanok eszem vesztve, csak azért ha már kipihegtük magunkat akkor megyünk a fürdőbe és rendbe szedjük a testünk

2 voltam

2024. márc. 25. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Orgazmus után pisilnem kell általában.
2024. márc. 26. 02:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Hazamegyek
2024. márc. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!