Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti is szeretitek amikor a párotok rib.nckodik?
Nem,nem szeretném.
Hála égnek nem ilyen.
Mivel mi voltunk többször többesben ezek a szituációk izgatnak mint pasit.
Már szóba került ,hogy a harmadik féllel külön találkoznak és úgy szexelnek. Aztán közben küldik a videókat és képeket nekem. Aztán ha haza ér én is lerendezem.
Már csak egyeztetni kell megfelelő alkalmat és időt ehhez. Talán sikerül össze hozni .
A másik téma a strandon napozik vagy elmegy kávézni flörtölni neki tetsző pasival akit aztán később bevon a szexbe mint harmadik. Ezt nem feltétlenül nevezném egyébként rib.nckodásnak.
#7 nem érzem magam szánalmasnak. Köszi jól megvagyunk , a párom is teljesen rendben van.
Veletek ellentétben akik a fotelben rángatjátok a különböző oldalakon a videókra mert még a saját vágyaikat sem képesek megélni és maguknak beismerni és elfogadni.
Szerintem inkább ez a szánalmas és álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!