Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire gaz lennek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire gaz lennek?

Figyelt kérdés
Mindenki kinevet es "elitel" amiatt hogy meg nem szexeltem. Nem megy. Mar attol is rosszul vagyok ha szexualis helyzetbe kepzelem magam, ugy erzem ha kenyszerbol megtennem hogy elmondhassam hogy mar nem vagyok szuz egy eleten at kiserne a gondolat hogy nem magam miatt tettem. Egy kenyszernek erzem az egeszet. Kapcsolatot sem keresek. A legjobb baratom is amikor szoba jott valami szexualitassal kapcsolatban azt mondta hogy "ez nem gyerekeknek valo tema, haha" nem mondtam semmit de rosszul esett nagyon es utana megis elmondta. Meg folyton arrol beszel hogy o hogyan es hany szemellyel csinalta mar, engem meg csak egyszeruen nem erdekel. Meg van meg egy baratunk aki azt mondta hogy tobbet nem akar dugni es ilyen "itelkezo" hangon rakerdezett hogy "SOHA?" ha valaki ugy erez ezt mert annyira rossz? Az unokatestverem is egyszer azt mondta "te 30 evesen akarod elvesziteni?" es nevetett. Nyilvan nem mondom hogy teljesen normalis vagyok, sot biztos van valami ami meggatol engem, talan valamilyen trauma allhat a hatterben, jarok mar pszichologushoz de ez meg nem kerult szoba. Mar a szuleim is ezzel cs*sztetnek hogy nekem mikor lesz mar parkapcsolatom.. rosszul vagyok az egesztol neha ha eszembe jut elasnam magam szegyenemben.

2024. márc. 25. 01:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ismerek egy hasonló embert, egy hasonló lányt, aki kb. olyan mint te.

De neki a szülei miatt is voltak gyerekkorától traumák, pont akkor nem törődött vele az anyja amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá, 13 éves korától kb.

Nehezen is ismerkedik.

Volt pszichiáternél is kb. 1 évig talán, de úgy látom nem sokat segített.

Ami viszont nagyobb probléma, hogy nem sikerül azon változtatnia, hogy kicsit nyitottabb legyen, egyszerűen ellenségesnek látja a legtöbb embert, iszonyatosan érzékeny, a jelentéktelen szavakon is megsértődik, ez még a szimpla barátkozást is nehezíti.

Úgy gondolom nálad is hasonló lehet a probléma.

Azt azért megkérdezném, hogy van e, vagy volt e már bárki aki legalább hozzádért simogatott, egy férfi, legalább az arcodhoz seggedhez hozzáért vagy simogatott legalább. Volt e már bárki akit elfogadtál, hogy hozzádér akitől nem viszolyogtál?

2024. márc. 25. 09:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!