Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna,ha a párodnak zsíros lenne a bőre szexnél?Tehát ragadna is.
Figyelt kérdés
Főleg arcbőrre és felsőtestre gondolok.
Kor,nem is érdekelne.
2024. márc. 24. 20:53
1/9 anonim 

válasza:

Igen, igénytelennek gondolom az ilyesmit.
23/N
2/9 anonim 

válasza:

Igen, zavarna. A zsíros haj is, mert az büdös is! Az enyémtől kevés embernek zsírosodik intenzívebben a bőre és haja, mégis tisztán tudom tartani.
Ez a ragadós dolog nekem már sok!
F34
4/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan szintű zsírosságra gondolok,hogy ha valaki hozzányomja egy üveghez a homlokát,akkor erős zsírpaca marad utána.
2024. márc. 24. 21:27
5/9 anonim 

válasza:

El is hánynám magam, az biztos, hogy azonnal otthagynám.
6/9 anonim 

válasza:

#4 szerintem bárki odanyomja a homlokát, zsirpacás lesz. De az még nem a ragadós, avas zsírú kategória
#2 voltam
7/9 A kérdező kommentje:
6,de irtam,hogy erős.Van egy egészséges,gyenge faggyúréteg,meg van az,amikor ragad az ember a zsírtól,pl. a keze is,az arca is,általában a ragadósak nem használnak tusfürdőt vagy nem alaposan,sokszor használják.Valakinek full fénylik is az arca,annyira zsíros.Nyilván genetika is játszik,csak szerintem jobb egy friss illatú,száraz,selymes bőrhöz érni,ha szexre kerül a sor.
2024. márc. 24. 22:12
8/9 anonim 

válasza:

Zavarna igen, pláne úgy hogy ragad is.
9/9 GFman 

válasza:

Nem kötekedésképp kérdezem, de pl. nem izzadtok le sex közben? Az izzadság nem ragad, az nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!