Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gumibot tönkremegy, ha nedves lesz?
Figyelt kérdés
Nem mai darab, 70-es évekbeli kb. Akarom erre arra használni és vizes lenne. Kíváncsi vagyok tönkremegy e tőlemárc. 24. 20:42
1/6 anonim válasza:
50 év körüli. Bármi lehet. Ne nyulj inkább hozzá, komoly ereklye!
2/6 A kérdező kommentje:
Lehet vele ütni rendesen meg minden. Kemény nagyon. De nem tudom víztől feloldódna e vagy szétfoszlana e
márc. 24. 20:45
3/6 anonim válasza:
A víz se tesz jót mert az anyaga gumi, ami olajat tartalmazott valaha, ami gyakorlatilag ezidő alatt, erősen oxidálódott! Testnyílásba dugva a savak teljesen nyákossá teszik, ami fertőzés veszélyes, főleg az évek alatt a felgyülemlett kosz a porúsokban
4/6 anonim válasza:
#3, és a bot pórusaiban is felgyülemlett évek alatt a kosz hogy nem volt használva rendeltetés szerűen? 😁
5/6 anonim válasza:
Furcsa is lenne ha a víz ártana egy guminak.
Nézd meg az autók gumiját.
De ha szexelni akarsz vele az már más.
Húzz rá kotont.
6/6 anonim válasza:
Csak az, amelyikbe Erika fogdariasztó van beépítve. Hozták oda javítani hozzánk. Csak néztem, hogyan törték össze benne az antennát ezer darabra. Aztán átom, hogy az őrök egész nap a rácsot verik a gumibotjukkal, amikor nem éppen a rabokat, ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!