Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megunt volna szerintetek?
2 hónapja vagyunk együtt szóval mondhatni nem olyan komoly főleg hogy ez inkább szex kapcsolatnak néz ki de idáig nem beszélt senkivel rajtam kívűl
A lánynak nagyon sok partnere volt már előttem de egyiknél se maradt ilyen sokáig ő azt mondja azért mert egyikkel sem volt olyan jó a szex mert hogy nekik kisebb (nekem 19,5)és nem is tudtak azzal sem semmit és a társaság is jobb velem
Na de a lényeg a barátnőm kollégiumban lakik az osztálytársa nevezzük most rebekának hogy érthetőbb legyen most össze jár azzal a fiúval akiért az egész koli megvan halva ugymond
Ez a rebeka elhivta a barátnőmet egy találkozásukra a fiúval nekem azt mondta a barátaival lesz mindegy is
1 héttel rá nálam volt a telefonja feloldva gondoltam be lépek az üzenetekbe láttam rá írt a fiú beszélgettek utánna közeledni kezdett felé el küldte a farkát le mérve dicsekedve a barátnőm meg az üzenetekból olvasva találkozott is már vele nem töröm magam rajta így állok hozzá én is nem ezzel van gond
Csak a véleményetekre lennék kiváncsi
Ha egy lány rajong értetek és a szexet sem bírja mert fáj neki akkor is ha nincs bent tövig jól el vagytok egymással miért csinálja ezt ?
Megbeszéltem már vele ha valami rossz mondja el őszintén érdekes ez csak a fiataloknál van az én korosztályomban
Voltam idősebbekkel valahogy ott az emberek inkább őszinték nem játszanak
Hát, leírásodból arra a következtetésre jutottam, hogy a barátnőd és rebeka több f@szt fogtak már, mint kilincset.
Tipli van, bro! Szerintem ez neked nem szexkapcsolat, neki meg az. Ennek a részedről nem lesz jó vége.
Szerintem a csaj hülyit több pasit is egyszerre, minden pasinak azt adja be vele a legjobb, majd ha megunja őket keres egy másikat.
Sajnos szerintem te is mész a levesbe hamarosan, és mivel neked ez szemmel láthatólag is többet jelentett mint egy dugás, jobb ha lezárod inkább te minél hamarabb.
Mert kifogtál egy ócska, felszínes kis k.rv.. ennyi!
Tudod van egy mondás, miszerint "Mindig van egy nagyobb/erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!