Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb óvszer? Amiben a szex olyan mintha nem lenne rajtam?
"olyan mintha nem lenne rajtam?"
Kedves barátom, az konkrétan a széthasadt óvszer. Sajnos egyszer jártam így. Hirtelen nagyon jó lett, de az volt életem első vagy második aktusa, egyáltalán nem gyanakodt. Szóval a csaj megkapta az összes anyagot
Nincs márka, hidd már el!!!
Egy markán belül is rengeteg fajta van, egyik ilyen, másik olyan. Arról nem beszélve, hogy teljesen egyéni: farokfüggő, érzésfüggő. Ami neked jó, az lehet a másiknak túl szoros, mégha a lőcsötök ugyanakkora is.
Próbálj ki párat, aztán tudsz dönteni.
Hogy mondanánk már neked konkrétat? Tudod ez kb olyan kérdés mintha azt kérdeznéd melyik bor a legfinomabb.
Hát van aki a szárazat szereti. Én azt max fröccsnek iszom meg.
De akkor már segítek is, ha már kitárgyaltam a balesetemet. Durex real feel, vagy Lifestyles Skyn az elsőként választandó fajta.
De ha szolidabb méretű cerkád van, szétnézhetsz Masculan márka cuccai között is. Volt csaj aki a PUR-t dicsérte nagyon. Azóta van még újabb tipusuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!