Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzanak jobban az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak jobban az anime lányok, mint a valóságosak?

Figyelt kérdés
Külsőre is és személyiségre is ezerszer jobban vonzanak, mint a valós lányok. Közöttük soha nem fogok ilyet találni, sem kinézetre, sem viselkedésre. Miért nem tudnak az igazi lányok is ilyenek lenni? Hogy fogok így magamnak találni valakit? Egyszerűen már rá sem tudok nézni az igazi lányokra, abszolút nem is érdekelnek.

2024. márc. 23. 16:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Itt élek Budapesten.

Meg ha kíváncsi vagy, milyenek a Cosplay lányok, gyere az Expoba április 27-28.-án a MondoCon fesztiválra és ismerkedj meg az ottaniakkal és rá jössz, hogy átlag, normális emberek vannak ott és senki nem felszínes!

Mert nagyon nem helyes ez az általad gondolt sztereotípia.

2024. márc. 24. 14:08
 22/28 A kérdező kommentje:

Haha, tehát mégsem ez az átlag! Akkor miért próbálod velem ezt elhitetni? És 2. és 12. válaszoló akkor ha én annyira nem vagyok normális, akkor ti sem! Vagy szerintetek mesterséges intelligencia által generált csajokra gerjedni az oké, csak anime akarakterekhez vonzódni az már nem az? Csak szándékosan rossznak akartok beállítani.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__1261..

2024. márc. 24. 14:25
 23/28 anonim ***** válasza:
85%

Hát figyu, míg nem nézel ki legalább így:

[link]

[link]

[link]

Akkor ne támassz irreális elvárásokat a hús-vér lányok iránt

2024. márc. 24. 14:26
 24/28 anonim ***** válasza:
Hoppsz... eltűnt a másik ugyanilyen kérdés... :D
2024. márc. 24. 15:27
 25/28 anonim ***** válasza:

És ha még egy ilyen provokatív kérdést tesz fel a kérdező, ami újabb vitákat generál, a gyakori kitiltja a kérdezőt és nem fog majd itt vergődni. ^_^

Nem értem, mire jó az Anime rajongói tábor iránti utálat...

2024. márc. 24. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#22 ki mondta, hogy azokra gerjedni jó? Te csak a végeleteket ismered?

Aha, szóval nem csak mentálisan zavart, hanem végeletes ember is vagy.

Fúj. Nem baj, ha anime lányokkal akarsz csak kapcsolatot, mert hidd el, a lányok sem akarnak tőled semmit...

2024. márc. 24. 15:45
 27/28 anonim ***** válasza:
78%

"Fúj. Nem baj, ha anime lányokkal akarsz csak kapcsolatot, mert hidd el, a lányok sem akarnak tőled semmit..."

Én is lány vagyok, anime rajongó, de a kérdező itt már eleve leírta magát.

Szánalmas!!!

Erre nincsenek szavak!

2024. márc. 24. 15:49
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Személyiségben igen mert az anime lányok tudatát nem mosta át a woke
2024. ápr. 9. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!