Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem önző a pasim?
Figyelt kérdés
A kapcsolatunk elején mindig odafigyelt rám, arra hogy elmenjek. Viszont másfél hete csak megdug és kéri, hogy kényeztessen orálisan. Neki az a szex, ha ő elélvez, én meg úgy érzem magam, mint valami prosti. Sokszor kedvem sincs hozzá, de ő erőlködik, és inkább belemegyek, hogy utána hagyjon egy kicsit. Túlreagálom vagy tényleg önző?2024. márc. 23. 12:18
1/20 anonim 

válasza:

Egyértelműen önző, nincs is mit hizzáfűznöm.
2/20 anonim 

válasza:

Szerintem is önző.
Hosszú jövőt jósolok ennek a mély érzelmeken nyugvó kapcsolatnak...
3/20 anonim 

válasza:

Igen, önzőség a részéről. Én mindig odafigyelek arra, hogy ki tudjam elégíteni a barátnőmet.
5/20 anonim 

válasza:

Szerintem az az alap hogy a csaj legalább egyszer elélvez mielőtt beteszem neki.
6/20 A kérdező kommentje:
Előjáték sincs már, egy kicsit az ujjaival izgat, utána be is teszi.
2024. márc. 23. 12:42
7/20 anonim 

válasza:

Önző. Beszélj vele! Ha nem változik akkor lapát!
8/20 anonim 

válasza:

Önző pöcs, ez tény!
A változatosság gyönyörködtet, cseréld le, itt az ideje!
9/20 anonim 

válasza:

Rossz irányba haladtatok. Te vele nem vagy elégedett, ő meg veled nem elégedett. Azt érzi, hogy neked csak nyűg a szex, akkor meg minek terheljen vele órákig. Kb. ő is már a dobbantáson gondolkodhat.
10/20 anonim 

válasza:

Azért érdekelne, hogy milyen hosszu a történetetek? " kapcsolatunk elején mindig odafigyelt rám" ... "másfél hete csak megdug". Szoval az az eleje mennyi ideig tartott? Mert ennyiböl nagyon az jön le, hogy egy nagyon rövid kapcsolatrol van szo és abban is csak a szex volt a lényeg. Ha igen, akkor meg gyors váltás kell. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!