Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet megválasztani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megválasztani a jó szexpartnert? 19L

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 09:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Dugsz vele és ha tetszik akkor megvan! 👍
2024. márc. 23. 09:27
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem sehogy. Az a pár óra ismerkedés nem elég erre. A szexpartner keresés olyan mint a lottózás. Ha bejön, örülsz, ha nem akkor húzol egy következőt.
2024. márc. 23. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Írni kell nekem
2024. márc. 23. 09:32
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Relatív mi a jó neked
2024. márc. 23. 09:34
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
egyes azt hiszem összefoglalta a lényeget
2024. márc. 23. 09:37
 6/15 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem érzelmi és fluid intelligencia is kell hozzá. Mindkét félnek. Alap, hogy őszinte legyen és tiszteljen.

Én például lojális partner vagyok, és elégedettek szoktam lenni velem az ágyban. Legtöbben azt mondják én biztos kamus szájhős vagyok. Na, ők például nem tudnak jól választani, hüvelyi orgazmusra csekély esélyük van

Hetero férfi

2024. márc. 23. 09:37
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem mind az kell hogy tudjatok beszélgetni és szexbe is egyforma igenyetek legyen.De puding próbája az evés!
2024. márc. 23. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Hát szingli pasiként nekem az a véleményem,hogy mindenkinek más az igénye,más nyújt élvezetet,orgazmust,s kielégülést.

Viszont talán egy ezt megelöző akár pár óra,vagy nap beszélgetés alatt sem biztos,hogy tökéletesen kiderülne-e,hogy az adott két ember,nyilván a normális,szokásos verzióra gondolok(egy pasi+egy nő) fizikailag,vagyis inkább kémiai szempontjából összepasszol-e!

Szerintem ez csakis ott,az adott pillanatban szokott kiderülni.

Max,ha nem volt jó vele,vagy nem egészen olyan,amire számítottál,esetleg a maximális kielégülés is elmaradt,hiányzott,akkor többet nem találkozol vele!!!

Én is keresem ilyesféle partnerem már egy ideje...

2024. márc. 23. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
Csak közben derül ki, csakugyan jó-e. Az igényekről meg lehet beszélni előtte.
2024. márc. 23. 11:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a puding próbája az evés, de az emberek nem pudingból vannak. Legalábbis én a magam nevében... Ne kárhoztassuk már a kérdezőt arra, hogy súlyos betegséget kap a sok posvány puding kóstolgatásától, mert ha vaktában próbálkozik, elég kicsi az esélye.

Másreszt igaz az is, hogy teljes bizonyossággal a gyakorlati tapasztalat segít hozzá az információhoz.

De van egy köztes út, ami kifinomultabb, okosabb. Ahogy #8 mondta fontos hogy stimmeljenek az igények. És nyolcas ne szégyenlősködj, bizony testileg is passzolni kell. Nem azt mondom hogy csak egy féle méret lehet jó, de azért van egy tartomány amin ha kívül esik a pasi farka akkor már nem lesz olyan jó mint lehetne. Én példaul nem bánnám ha ezt is megkérdezné egy csaj.

Jogos érdeke, hogy tudja. Lehet egyik nőnek fáj az, ami a másiknak kevés. Itt van jelentősége az őszinteségnek. Itt is. De ugye ehhez érzelmileg is érettnek kell lenni, nem elég ha valaki csak önjogú.

Kérdező, adnék egy konkrét tippet. Még szex előtti alkalommal próbáld ki milyen a másik érintése. Tehát nem levetkőzve, és nem intim helyeket tapizva.

#6 voltam

2024. márc. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!