Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok a lábra élvezést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a lábra élvezést engeditek?

Figyelt kérdés

Akár alkalmanként akár minden esetben harisnyában vagy nélküle?

Vagy szokott e a párotok megkérni rá hogy mi lenne ha most a lábfejre vagy talpra élvezhetne?

Köszönöm a válaszokat.

márc. 22. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engedném persze.L
márc. 22. 18:37
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Persze itt mindegyik engedi... megy a szájkarate
márc. 23. 01:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondjuk valószínűbb, hogy nem azok a nők fogják megnyitni ezt a kérdést elsősorban, akik ettől el vannak zárkózva. De nyugi, én ennél "durvább" lábfétises dolgokban is voltam már partner, nekem aztán nem fáj, ha valakit ez izgat.
márc. 23. 01:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engedem.
márc. 23. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi párommal mindig imádjuk a láberotikát harisnyába vagy néküle és ő is miádja mikor rá élvezek a lábára vagy a talpára vagy még mikor ő veri nekem lábbal és imádja mikor ugy élvezek el.. 23F
márc. 23. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Igen. El is várom néha.
márc. 30. 07:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten szereti a párom, ha a lábfejére teszem én, vagy más. Amúgy mindenhová szereti, kivéve a szemébe. Az csíp, begyullad.
ápr. 1. 19:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy engedem. Inkább mint a számba, arcomra. 😅😅 Azért nem minden esetben, de gyakran előfordult. Volt, olyan is, hogy megkértek, olyan is, hogy nem kérdezték, egyszerűen csak megtették. Illetve olyan is volt, hogy én kértem, hogy lábra menjen, vagy hogy lábbal fejeztem be, mert már elfáradt a kezem..😅😅😅 Többnyire combfixben vagyok szex közben, így a cucc nem közvetlen a lábamon landol, könnyebb megszabadulni tőle.

Egy dolog volt, amit nem engedtem, amikor azt kérték, hogy hadd nyalohassa le a spermát a lábfejemről.

35/n

dec. 21. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!