Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen kétérő technikátok van, amikor nincs kedvetek a párotok spermájához?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit furira sikerült a kérdés. De mikor orálisan kényezteted de nem szeretnéd, hogy a szádban érjen véget.
Most abba ne menjünk bele hogy megbeszélitek, vagy szólsz.
Amikor hanyatt fekszik a pasim és úgy csinálom neki akkor viszonylag könnyű, a végén a makk alját nyalogatom és a legtöbbször lefolyik a farkán vagy a hasára spriccel.
De mondjuk ha térdelek elötte akkor nem tudok kitérő megoldást. A gravitáció ellenem van.
Vagy ha én fekszem és Ő térdel fölém marad az elfogadás?
Nincs bajom a spermával és ezt a pasim is tudja, egyszerűen vannak ojan napok amikor egyszerűen nem akarom.
márc. 21. 10:53
1/7 anonim válasza:
Nincs ilyen technikám, mert nincs rá szükség.
Fejezd be kézzel magadra akár.
2/7 anonim válasza:
Ha nincs hozzá éppen kedved, válassz olyan pózt ahol olyan helyre megy ahova szeretnéd.
3/7 anonim válasza:
Térdelésnél kiveszed és a melledre megy, na bumm. Azé' gondolom azt csak el lehet viselni :)
4/7 anonim válasza:
Aki olyan, nem keres ilyen technikákat, aki még amolyan, annak nincs rá egyébként sem szüksége...🤔
5/7 anonim válasza:
Ha nincs kedvem akkor egyszerűen kézzel fejezem be és megy a nyakamra, mellemre. Zuhany és kész.
6/7 anonim válasza:
Nekem alap,h a spermáját mindig lenyeljem.
7/7 anonim válasza:
Nekem sincs, teljesen természetes hogy a számba élvez, akkor pedig mindig lenyelem. De ha pl neki is jó akkor kézzel fejezed be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!