Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől férfi a férfi? Mi számít férfias viselkedésnek?
Lehet hogy én régimódi vagyok, de számomra az férfias, ha egy férfi tiszteli a nőket, rajong értük, és előzékeny - ha természetes neki, hogy kinyitja előttem az ajtót, ha átveszi a kezemből a nehéz csomagot, ha meg tud szerelni olyat amihez én nem értek.
Alapvetően az idősebbekhez vonzódtam mindig, lehet hogy emiatt is, mert bennük még ez "gyárilag" jobban ott van/volt.
És igen, legyen benne dominancia, erő is, az IQ és az EQ mellett. A védelmezés érzése, az is kell a nőknek, hiába vagyunk erősek, ha kell, de jól esik beleengedni magunkat akkor, amikor lehet.
A nők nem szeretik sem a ripacskodó majmokat, sem a bólogató kiskutyát, attól indulnak be ha csendben lépdel mellettük a tigris.
Na az utóbbi az igazi Férfi - van kisugárzása, stílusa, intelligenciája, céltudatos és olyan a fellépése hogy célt ér, határozott, de nem agresszív, kezdeményező, de nem tolakodó stb.
3-as vagyok
6-os, zseniális a tigrises hasonlatod, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!