Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim 

válasza:

Attól függ miről is van szó.
Ismeretleneknél? Barátságban? Kapcsolatban?
2/12 anonim 

válasza:

Lehetőleg egyértelműen, és minél hamarabb, mert 4 hónapja nem csináltam már ☺️
F34
4/12 anonim 

válasza:

#3, volt ilyen barátnőm. Nekem nem jött be amit te javasolsz. Ez ugyanis nem kezdeményezés, hanem igénybejelentés.
#2 voltam
5/12 anonim 

válasza:

Jelzi a szándékát, hogy "kancás" - aki nem képes magától venni a lapot, ráhangolódni erre és ott izibe' elkapni azzal nem kell egy párt alkotni, mert nem vagytok egy hullámhosszon.
6/12 anonim 

válasza:

Írjál privit.
(mások is írhatnak)
:)))
7/12 anonim 

válasza:

Kapcsolatban simán oda térdeltem a pasim ele
8/12 anonim 

válasza:

Nem a nőnek kellene kezdeményezni, de ha már a macskák is a kutyákkal alszanak. Akkor ezt nonverbális jelekkel tudassa. Viselkedés, öltözködés, gesztusok
9/12 anonim 

válasza:

Férfiként elég egyértelműen tudom jelezni egy nő felé, ha vannak testi igényeim. A reakciójánól pedig megértem, mi lesz. Kb ennyi a te dolgod is. És itt alapvetően nem verbális dolgokra gondolok.
10/12 anonim 

válasza:

Voltatok már együtt, vagy még soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!