Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem élvez el sehogy sem, mit tegyek?
A párom 50 éves, én 30 éves férfi vagyok. A véleményektől tekintsünk el.
1 éve élünk együtt, nagyon szeretjük egymást!
A probléma az, hogy akárhányszor szeretkezünk, akár lassan és érzékien próbálkozom, akár vadabban, gyorsabban, egyszerűen sosem látom rajta az extázist.
Odáig mindig eljutunk, hogy bepirul az arca és hevesebben kezdi venni a levegőt, ezután belenyomja magát az ágyba(misszionárius pózban), ezután pár perccel én ellövök.
Átlagosan 15-20 percig tart egy szerelmeskedésünk.
Kefélés előtt ő mindig olyan érzékien leszop, egyszerűen imádom, utána végig szoktam csókolgatni a testét és szépen lassan a vaginához érek, körbecsókolgatom, és mikor odaérek a csiklóhoz fel le mozdulatokkal nyalom, majd mikor kicsit beduzzad elkezdem beszopkodni, O betűre formált szájjal. Ez kb.15 percig szokott menni, de mégcsak nem is nyög tőle, mitől van ez, mit kéne máshogy csinálnom?
A csiklója nagyon pici, szinte alig lehet előcsalogatni, de nyilván én is próbálok mindent megadni neki.
Mi a megoldás mit tegyek máshogy, hogy elélvezzen?
Ötven éves nőnek már kicsit konzervatívabban kéne szexelnie. =/
Amúgy mi az, hogy "ezután pár perccel én ellövök"... hova? A punciáBA kéne _bele_lőni, lehet, az őt is izgatná.
Tényleg nem élvez el, vagy csak te hiszed? Mert én pl kb némán élvezek, annyiből venni észre, hogy megmarkolom a párnát, lepedőt, a barátom csuklóját...
De nem "sikítok", nyögök vagy hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!