Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti lefeküdnétek ezzel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti lefeküdnétek ezzel a csajjal?

Figyelt kérdés
[link]
2024. márc. 19. 13:20
1 2 3
 11/21 kisördög1 ***** válasza:
100%
Nem, dehogy feküdnék le vele!! De neked amúgy nem tök mindegy?
2024. márc. 19. 14:48
 12/21 anonim ***** válasza:
78%

Teljesen életszerűtlen hogy ez a nő földi halandóval akár szóba is álljon.

Nem

2024. márc. 19. 14:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit mű a csaj, szerintem nagyon sok szebb nő van nála, de néhány pohár bor után jöhetne...
2024. márc. 19. 15:42
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
A pasik átlag csajjal is lefeküdnek ha adja magát nemhogy egy sztárral
2024. márc. 19. 16:38
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Max. kapna egy talpmasszázst.
2024. márc. 19. 17:53
 16/21 mikeXxX ***** válasza:
46%
Ha minden más is stimmelne számomra vele kapcsolatban akkor igen . 44f
2024. márc. 19. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:
33%
Na szerinted?
2024. márc. 19. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem válogathatok már ebben a korban, úgyhogy igen. De ő szinte biztos, hogy nemet mondana, úgyhogy mindegy is.
2024. márc. 20. 08:39
 19/21 anonim ***** válasza:
55%

Nekem a gyönyörű szép lányokról mindig a Rita jut az eszembe. :D

Középiskolás koromban volt a sulinkban egy lány, a Rita. Eszméletlen szép lány volt, az egész iskolában a legszebb. Hosszú, szőke haj, kék szemek, semmi mű, minden eredeti és természetes rajta, nagyon szép arca volt, gyönyörű mosolya, varázslatos volt az egész megjelenése. Mint egy álom. :) A suliban minden srác rá volt gerjedve teljesen. Tényleg nagyon fullos csaj volt. Aztán odamentél hozzá, összeszedted a bátorságod, hogy elhívod randizni, és amikor megszólalt, válaszolt, akkor a másodperc törtrésze alatt hullott porba minden fantáziád, vágyad, álmod. :DDD Akkora kapanyél lógott ki a szájából, hogy háromszor körbe lehetett volna kapálni vele az egész Földet az egyenlítő mentén. Eszméletlen parasztos stílusban beszélt, borzasztóan kiábrándító volt. De nem csak nekem, hanem minden srácnak. A hangsúly, a szóhasználat (vót, gyün, mén, mikó gyüssz? stb.), a stílus... hú, nagyon durva volt. Marhára kiábrándító. :D (Pedig városi lány volt, egy 40-45 ezres városban lakott, nem falun vagy tanyán éltek.)

Akkor egy életre megtanultuk, hogy nem mind arany, ami fénylik. Az ilyen szép lányokról nekem mindig a Rita jut az eszembe és az, hogy ki tudja mi rejtőzik a csomagolás alatt. Bármi lehet. :) Az nekem nagyon kevés, ha kívülről szép a csomagolás. Kezdetnek jó, első benyomásnak, de kell, hogy a tartalom is tetsszen.

2024. márc. 20. 16:11
 20/21 anonim ***** válasza:
28%

19 attól még egy éjszakára elvitte volna mindenki ha TÉNYLEG annyira szép volt

Én is ismerek segghulye de gyönyörű lányt és szexre kellene

Nyilván így meg könnyebb is agyba vinni ha hülye

2024. márc. 20. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!