Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiakat szokta zavarni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat szokta zavarni az hogy nincs nagy farkuk?

Figyelt kérdés
2024. márc. 19. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Aki foglalkozik a hasonló kérdésekben a válaszokkal azt biztos zavarja.

Rohadt lekezelő válaszokat látok néha..Elvileg nőktől..gyakorlatilag szerintem 80%ban rohadtul nem.

Nekem bárki bármit mond,nem a méret a lényeg hanem,hogy tudja használni.Tapasztalatból mondom!

29/N

(Az értelmetlen üzenetektől kérlek kíméljetek.

Nem fogom elmesélni milyen volt és nem ismerkedek!Köszönöm.)

2024. márc. 19. 14:48
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Minden kétnaponta ugyanaz a kispöcsű fazon teszi fel ezt a kérdést. Húzz már el egy pszichiáterhez, könyörgöm. Az életben nem lesz normális életed, ha innét várod a megerősítő válaszokat.
2024. márc. 19. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

#10, „mielőtt még elbukná a csajokat, már réges-régen önbizalomhiányos lesz … hanem el se jut a csajozásig, mert önbizalomhiányos.”

A körkörös érveléseddel csak azt bizonyítod be, hogy nem ugyanarról a táborról beszélünk. 😅

2024. márc. 19. 19:09
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon sokat pörögtem én is ezen a témán, szerencsére sok nőm volt, aztán rájöttem, hogy bizonyos esetekben még a 15 cm is túl nagy tud lenni (kutyában túl mélyre tolom, stb). A tapasztalattal rájöttem, hogy tökéletes így ahogy van.
2024. márc. 19. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
12 cm a rombolóm. :D Eskü nem zavar, dugok így is. Ennyit kaptam, ennyit használok. Dicsérték is már meg. Az tökre tetszett, jól meg is dugtam a nőt. Persze én nagyobb hangsúlyt fektetek az előjátékra, így a nyalásra és ha engedi az ujjazásra is.
2024. márc. 20. 08:08
 16/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem zavar, de ha 2 kézzel kellene masztiznom az már lehet kellemetlen lenne. Meg az összes vér a farkamba menne ha feláll, és emiatt elájulnék, az nem lenne jó. Jobb a kisebb, vagy az átlagos mint a nagyon nagy.
2024. márc. 20. 08:44
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A félreértések elkerülése végett nekem teljesen átlagos méretű farkam van

Viszont ha kicsi lenne engem nagyon zavarna mert a nők szeretik a nagy péniszt és zavarna hogy ezt bármennyire is szeretném megadni nem tudom

2024. ápr. 2. 09:12
 18/18 anonim ***** válasza:
89%

7#

Ha valaki alacsony könnyen elutasíthatják miatta

Pl tinderen sok csaj kiírja hogy csak 180+ felett írjanak neki

2024. ápr. 2. 09:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!