Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A cuckold régen is létezett ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A cuckold régen is létezett , pl: 70 - 100 évvel ez előtt is , vagy csak manapság lett egyre gyakoribb fétis ?

Figyelt kérdés
2024. márc. 19. 12:41
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Pedig lehet , nem ártana ezekről is tanulni mondjuk középiskolában , hogy a jövő nemzedék is , legalább tisztában lehessen a történelmi igazsággal az erkölcs terén is .

Persze ki merne ilyesmit felvetni, melyik pedagógus ?- mert senki nem keresi magának a bajt , ugye .

Nekem a volt történelem tanárom annyit elárult , hogy Ady Endre is pl: szifiliszben halt meg .

Azt már máshol hallottam , hogy a szifilisz állítólag , igen csúnya betegség volt, gyógyíthatatlan volt és sokat szenvedett a fertőzött beteg , még kínok között meghalt .

Ezek után , vég kép azt gondolom , hogy igen is érdemes visszatekinteni a múltba és ezeket a megtörtént eseményeket nem volna szabad elhallgatni , eltitkolni a diákok előtt , akik jó esetben már szinte egy közép suliban , felnőtt korúaknak számítanak .

Én legalább is nem tudom elképzelni , hogy ez olyan rossz hatással lenne a diákokra , szerintem nem horrorisztikusabb történet , mint pl: a második világháború !

Csak a kategória más .

2024. márc. 20. 08:20
 12/30 anonim ***** válasza:
És vajon dominák, farokkínzó nők voltak régen? Akár Magyarországon?
2024. márc. 20. 10:03
 13/30 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
olvasd el . szodoma 100 napját. egy nagyobb rész csak a fétiseknek szentelve....
2024. márc. 20. 10:20
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ady k.rvázott, napi több liter bort megivott, fűvel-fával csalta Csinszkát, Lédával volt hogy úgy összebalhézott Párizsban, hogy azt pucéron kizavarta az utcára stb. Nyilvánvalóan nem ezt fogják tanítani a diákoknak, hanem a szép rózsaszín képet mindenről. Diák- és gyerekkorodban burokban tartanak, utána látod felnőtt fejjel, hogy teljesen másképpen működik az élet.
2024. márc. 20. 20:33
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy letezett. Ne gondoljatok mar hogy a perverziokat most talaltak fel….

Amiota szex van azota perverzitas is van.

2024. márc. 21. 13:24
 16/30 anonim ***** válasza:
95%
És mondjuk 76-ban hazament az asszony, és mondjuk jól tökön rúgta a férjét párszor egy újpalotai panelban, mert a férj úgy kívánta?😃
2024. márc. 21. 17:18
 17/30 A kérdező kommentje:

14/

Igen , eléggé burkoltan tanították diák korunkban a történelmet .

Felnőtt fejjel az élet , tényleg sokkal másabb , olyan mintha diák korunkban , egy "mese világban éltünk volna .

De nagyon jól ki fejtetted a véleményed , köszönöm ...

2024. márc. 22. 00:08
 18/30 anonim ***** válasza:

Amiota van prosti, azota van domina is.

Akinek anno volt penze rabszolgara, nem volt gond szubot szerezni.

Regi szep idok, akkor meg rend volt.

2024. márc. 22. 06:48
 19/30 anonim ***** válasza:
Volt egy botrány Angliában az 1700-as években, Seymour nevű nőt cuckoldolta a pasija.
2024. márc. 22. 14:55
 20/30 A kérdező kommentje:

19/

Ez igen érdekes sztori , nem halottam róla .

Már mint a saját barátnőjét , élettársát cuckoldtatta a saját pasija !

Erről szívesen hallanék , olvasnék akár , mert olyan furán hangzik , hogy valaki a barátnőjét ( cuckoldtatta ) , ez úgy hangzik , mintha a nő maga nem is akarta volna ezt az egészet , csak a pasija kedvéért ment volna bele .

De köszönöm , hogy felkeltetted a figyelmem és az érdeklődésemet ezzel a témával kapcsolatban .

2024. márc. 23. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!