Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A cuckold régen is létezett , pl: 70 - 100 évvel ez előtt is , vagy csak manapság lett egyre gyakoribb fétis ?
Pedig lehet , nem ártana ezekről is tanulni mondjuk középiskolában , hogy a jövő nemzedék is , legalább tisztában lehessen a történelmi igazsággal az erkölcs terén is .
Persze ki merne ilyesmit felvetni, melyik pedagógus ?- mert senki nem keresi magának a bajt , ugye .
Nekem a volt történelem tanárom annyit elárult , hogy Ady Endre is pl: szifiliszben halt meg .
Azt már máshol hallottam , hogy a szifilisz állítólag , igen csúnya betegség volt, gyógyíthatatlan volt és sokat szenvedett a fertőzött beteg , még kínok között meghalt .
Ezek után , vég kép azt gondolom , hogy igen is érdemes visszatekinteni a múltba és ezeket a megtörtént eseményeket nem volna szabad elhallgatni , eltitkolni a diákok előtt , akik jó esetben már szinte egy közép suliban , felnőtt korúaknak számítanak .
Én legalább is nem tudom elképzelni , hogy ez olyan rossz hatással lenne a diákokra , szerintem nem horrorisztikusabb történet , mint pl: a második világháború !
Csak a kategória más .
Persze hogy letezett. Ne gondoljatok mar hogy a perverziokat most talaltak fel….
Amiota szex van azota perverzitas is van.
14/
Igen , eléggé burkoltan tanították diák korunkban a történelmet .
Felnőtt fejjel az élet , tényleg sokkal másabb , olyan mintha diák korunkban , egy "mese világban éltünk volna .
De nagyon jól ki fejtetted a véleményed , köszönöm ...
Amiota van prosti, azota van domina is.
Akinek anno volt penze rabszolgara, nem volt gond szubot szerezni.
Regi szep idok, akkor meg rend volt.
19/
Ez igen érdekes sztori , nem halottam róla .
Már mint a saját barátnőjét , élettársát cuckoldtatta a saját pasija !
Erről szívesen hallanék , olvasnék akár , mert olyan furán hangzik , hogy valaki a barátnőjét ( cuckoldtatta ) , ez úgy hangzik , mintha a nő maga nem is akarta volna ezt az egészet , csak a pasija kedvéért ment volna bele .
De köszönöm , hogy felkeltetted a figyelmem és az érdeklődésemet ezzel a témával kapcsolatban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!