Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyi volt nagyjából a legkevesebb lökés ami után a pasi elélvezett szex közben?
3 lökés :D, de akkor már nem találkoztunk egy ideje.
Belém tette, tolt hármat és kész.
De a nyalás is tartott max. egypercig, mert már a csókjától felizgultam mint a kvaélet.
Ezeket olyan nehezen hiszem el..
Én meg azon szenvedek alig bírok elmenni….
42F
2 :)
Annyira kívántam, hogy kb ha még kettőt bírt volna, mentem volna utána én is...
Nekem 10 volt a legkevesebb de addig 3 hete nem volt sex csak kis izgatás élvezés előtt leállt. A subja voltam akkor. Nagyon élveztem
45 F
Nekem is volt egy pasim, aki még csak a makkot dugta be, és már lőtt is. Nem sokáig tartott a kapcsolatunk, mert próbáltuk óvszerrel is, de azt felhuz
ta, és már ment is bele. :-(
Imádom ezt a cuki szöveget, ami itt is van, hogy a pasi azért sül el másodpercek alatt, mert ez dicséret a nőnek, hogy milyen jó.
Nem. Azért, mert korai magömlésesek.
És a leggázabb, hogy nem is akarnak tenni ellene, sőt, a haverok próbálnák őt beérni, hogy "húú, te olyan nővel voltál, akitől 5 másodperc alatt elmentél?". Ne a gyorsaságban akarjatok már versenyezni. Pont fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!