Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy 54 éves nőben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 54 éves nőben tényleg végleg kialudt a szexuális vágy? Fel lehet ezt valahogy ébreszteni vagy ebben a korban már nagyon késő.

Figyelt kérdés
7 éve nem él szexuális életet. Mindenféle szexuális jellegű közeledést elutasít. Egészséges, sportos, fiatalos és energikus.

márc. 18. 15:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a korától függ.

Van biztos valami módja. Ha nincs akkor más oka van nem a kora.

márc. 19. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

1-es!

Ezek a 40-60 eves bombanok mennyire nedvesednek?

Lehet, hogy a ferjuk azert nem nyul hozzajuk, mert ezek a nok inkabb magukat hanyagoljak el, nem ezt akartad irni?

márc. 20. 02:34
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

5. Arra céloztál, hogy szeretője van a hölgynek? 54 éves nem láttad a kérdésben.

Ebben a korban már nagyon nagy az esélye a szexuális érdeklődés teljes hiányának a nőknél sajnos. Ha ő több éven keresztül nem élt és nincs is igénye a szexuális életre akkor biztos, hogy már nem lesz. Sajnos ez ellen már romantikus vacsorával, atlétikus testtel ,romantikus nyaralással sem lehet mit tenni. Elfogadni vagy elválni lehet. Párom hasonló korú. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is én nagyon sok sorstársunk.

márc. 20. 12:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy energetikus meg sportos valaki, még lehet, hogy szexuálisan már nem aktív és nem érdekli, bárki is a férfi, aki közeledik.
márc. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!