Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 54 éves nőben tényleg végleg kialudt a szexuális vágy? Fel lehet ezt valahogy ébreszteni vagy ebben a korban már nagyon késő.
Ez nem a korától függ.
Van biztos valami módja. Ha nincs akkor más oka van nem a kora.
1-es!
Ezek a 40-60 eves bombanok mennyire nedvesednek?
Lehet, hogy a ferjuk azert nem nyul hozzajuk, mert ezek a nok inkabb magukat hanyagoljak el, nem ezt akartad irni?
5. Arra céloztál, hogy szeretője van a hölgynek? 54 éves nem láttad a kérdésben.
Ebben a korban már nagyon nagy az esélye a szexuális érdeklődés teljes hiányának a nőknél sajnos. Ha ő több éven keresztül nem élt és nincs is igénye a szexuális életre akkor biztos, hogy már nem lesz. Sajnos ez ellen már romantikus vacsorával, atlétikus testtel ,romantikus nyaralással sem lehet mit tenni. Elfogadni vagy elválni lehet. Párom hasonló korú. Ugyanebben a helyzetben vagyok én is én nagyon sok sorstársunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!