Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » El tud élvezni a nő az öklözés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tud élvezni a nő az öklözéstől?

Figyelt kérdés
Mennyire izgató a nőnek a szex ezen formája, ha megöklözik? Volt ilyen kapcsolatod ahol ezt már tapasztaltad? Ez már a szexben, az extrém dolgok közé tartozik szerintetek?

2024. márc. 18. 07:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%
Hat én irtozom tőle, de biztos van nő akinek bejön. Nekem eszembe se jut főleg mióta szültem..
2024. márc. 18. 15:26
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

De egy ököl nincs is akkora, mint egy csecsemő.

A lényeg csak annyi, hogy a hüvely tágulékony. Kellő idejű tágítással befér egy ököl, hiszen ennél tovább is tud tágulni.

Majd vissza is szűkül, mint ahogy szülés után is.

2024. márc. 18. 16:53
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

#12, hát azért az én öklöm van majdnem akkora, mint a lányom feje volt újszülöttként, és emlékszem, az mit csinált az asszonyból.

De persze, ettől elfogadom, hogy az öklözés lehet kellemes és ártalmatlan, csak az érvelésen akadtam fenn. Mintha azt mondtuk volna, hogy nincs gond az alkoholmérgezéssel, hiszen sokkal durvább toxinokat is túlélnek emberek.

2024. márc. 18. 17:09
 14/31 anonim ***** válasza:
32%
Ha gyomrát vagy az arcát öklözöd egy nőnek, akkor azt ritkán szereti. Vannak azonban olyan nők, akik szeretik a finom öklözést a lucskosukban vagy a korpásukban.
2024. márc. 18. 20:56
 15/31 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem az öklözés fájdalmas(igaz nem próbaltam de nem is akarom engem nagyon taszít) és nem is normális dolog,a hüvelyt nem arra találták ki hogy minden szart bele dugdossanak.

Akik meg bevállalják remélem valami jó kis fertőzést elkapnak

2024. márc. 19. 08:17
 16/31 anonim ***** válasza:
85%

Egyszer volt teszem benne. Az akkori páromnak az eljén inkább fájt, de hagyta a kedvemért. Kis idő múlva már élvezte kellemes is volt neki, de nem élvezett el.

15-ös

Nem kicsit rosszindulatú a megjegyzésed. De hát nem lehet mindenki normális

2024. márc. 19. 08:25
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
Igen el tud aki szereti. Több barátnőm is volt van aki szereti és nagyokat élveznek tőle rendszeresen. Van akinek éppen befér a kezem, van akinek mindenhova befér. Es van egy lány akinek kettő is befér. 30F
2024. márc. 19. 09:09
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
A 2. Nekem is nagy vágyam de sajnos oda pláne nagy az öklöm
2024. márc. 19. 09:29
 19/31 anonim ***** válasza:
64%

"Akik meg bevállalják remélem valami jó kis fertőzést elkapnak"

És ez neked miért jó?

2024. márc. 19. 09:47
 20/31 anonim ***** válasza:
86%

"Akik meg bevállalják remélem valami jó kis fertőzést elkapnak"

Csak mert te nem szeretedet, másnak legyen rossz?

2024. márc. 19. 10:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!