Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon izgatnak a harisnyas lábak és?
Figyelt kérdés
Részegen az unokahugomet, megmassziroztam, és tisztára nyaltam, most meg azzal fenyeget, hogy elmondja mindenkinek. Ha nem ugrok neki első szóra, már fenyeget, hogy kitálal.2024. márc. 17. 11:57
11/14 anonim 

válasza:

Szóval már átmentünk zaklatásba..
Ahha..
Megint valószerű, hogy egy nő majd "fenyeget" és "csicskáztatni" akar, miután konkrétan kiszolgáltatott helyzetbe volt és te ezt kihasználtad.
Egyszerűen nem logikus, hogy ezt lépné az adott szituban bárki.
Igazából három lehetőség van:
1. Tetszik neki.
2. Ott helyben pofán vág és többet nem beszél veled/elmondja mindenkinek mert undorodik tőled.
3. Nem vág pofán, de megharagszik és többet nem beszél veled/elmondja mindenkinek mert undorodik tőled.
12/14 anonim 

válasza:

#5 jó oké lábfétis de mi a jó a koszban meg a büdösségben ?
13/14 A kérdező kommentje:
Nem éreztem budosnek, a kosz meg egyszerűen nem befolyásolt.
2024. márc. 17. 12:35
14/14 anonim 

válasza:

Ha aludt és úgy csináltad akkor ez erőszakosság.
Börtön is járhat érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!