Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok intenzív menet után zavaró az izzadság és az izzadságszag?
Figyelt kérdés
2024. márc. 16. 16:40
5/12 anonim válasza:
A friss izzadságnak nincs is szaga, az csak az áporodott és erjedt izzadságnak van.
6/12 anonim válasza:
Csajom imádja a közös illatunkat szex után.
7/12 anonim válasza:
A friss izzadtság szaga nekem inkább izgató, tetszik amikor olyan keményen megdug a pasim, hogy látom a testén a verejtéket :)
8/12 anonim válasza:
Nem tudom mert évek óta nem voltam pasival. De ha újra készen állok és túlleszek rajta rögtön megírom neked🤣
10/12 anonim válasza:
Hát, ha valaki olyan kényeskedő, akkor inkább ne dugjon. Basszus, a szex nem egy steril, temperált körülmények között művelt műfaj. Testnedv, szagok, nagy felületen testérintkezés... szóval na! Játék felnőtteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!