Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azért nem állt fel 2. menetnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem állt fel 2. menetnél, mert feküdtem? Amint állva segített, rögtön felállt, van összefüggés?

Figyelt kérdés

Elég sokszor megtörtént, hogy teljesen vízszintesen feküdve egyszer felállt, elmentem, másodjára már nem. Akár a másodiknak még egyszer nekifutva sem. Viszont ha kikeltem az ágyból, és az ágy mellett állva kezdte a nő kézzel vagy szájjal, máris felállt.

Gondolom a vérkeringés megváltozásával függ össze, hogy állok vagy fekszem, de normális, hogy hatással van rá, egyáltalán tényleg ez okozza? Mert sokat gondolkodtam rajta, de mást nem tudok elképzelni.

márc. 16. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pont fordítva vagyok. Állvan csak nagyon nehezen áll fel, fekve viszont könnyen.
márc. 16. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, könnyebben megy lefelé a vér, mint felfelé.
márc. 16. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de pl én ahogy megszoktam, hogy mikor kivertem, mindig lábon állva élveztem el, így szeretek és tudok a legjobban elélvezni szex után is. Háton fekve pedig nehezen, és nem olyan jó érzés. Ha orálozik is a csajom, jobb érzés, ha állok. Szóval ez is lehet.
márc. 17. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!