Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 17cm hosszú 4-4.5cm vastag pénisz milyen kategória?
Figyelt kérdés
márc. 15. 09:20
A kérdező szavazást indított:
Kicsi
Elég
Nagy
51 szavazat
3/67 anonim válasza:
A lényeg, hogy hogyan használod és milyen élveztet nyújtasz vele
4/67 anonim válasza:
Szerintem as atlagtol nagyobb, de nem nagy.
22L
5/67 anonim válasza:
Vastag kólásdoboz.
Az enyém vékonyabb, mégis ezt mondta rá egyszer egy csaj. Így ezekkel a szavakkal 😅 Nem tudtam mire vélni, de mivel az "Úristen" (vagy hasonló indulatszó) benne volt, egyértelműen nem esett jól. Ott akkor nem tűnt bóknak
Nem is lett semmi, de mondjuk nem emiatt.
7/67 anonim válasza:
#6 a pénisz közepénél kell mérni. Néma végén, de nem is a makknál (mondjuk nekem nem elvékonyodó)
#5 voltam
9/67 anonim válasza:
Átlagnál nagyobb, de a legtöbb nőnek még nem túl nagy.
10/67 anonim válasza:
Ha tudod használni, egynek elmegy. 💁♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!