Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi vagy cici pártiak vagytok inkább?
Figyelt kérdés
2024. márc. 15. 09:10
11/21 xKakashix válasza:
Ha választani kell akkor inkább popsi, a miértje pedig egyszerű, kis mellű formás seggű vonzó nőt láttam már nem is egyet, de jó mellű lapos seggű nő az számomra nagyon nem vonzó.
12/21 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy?
1 Az adott ember válasza nem annak az embernek az ízlése akiért te epekedsz.
2 A melled olyan, amilyen. Akkora, amekkora jutott. Fogadd el. Ja, és nem a méret a lényeg! Vagy majd ha nagy mellre szavaznak, akkor azt veszed fel a szekrényből??
3 Femekeden lehet javítani ha kell, de ha eddig nem tetted meg, szinte biztos, hogy eztán se fogod.
Felesleges itt latolgatni a semmit. Nem versengeni kell a többiekkel, hanem használni kell tudni. Szóval semmilyen tekintetben nem kevésbé alávalóbb az ilyen kérdés, mint a farokméregető kérdések.
(Férfi vagyok. Nem Adonisz, de nem is szűz/nyomi)
14/21 anonim válasza:
Én mellmániás voltam régen. De most már inkább a tangás popsi
16/21 anonim válasza:
Cicipárti vagyok, lenyűgőznek a dús keblek.
18/21 anonim válasza:
Mellből a nagy, popsiból a kicsi 😂 Amúgy meg az összkép számít.
20/21 anonim válasza:
Nincs az egyik a másik nélkül. De a segge legyen inkabb jó. Mondjuk nekem a jó cici nem egyenlő a nagy cicivel.
F/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!