Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ő az első pasim, honnan tudom, hogy nagy van neki vagy nem?

Kérdező!
Gondolom ujjaztad már magad, vagy a partnered.
Ha 1 vagy 3 ujjad megy csak be akkor szűknek számítasz. Ha 3 nál több, 4, vagy 5, és úgy feszít a farok, akkor viszont az lesz túlméretes. De van egy harmadik lehetőség. Hogy nem hagytok időt, hogy normálisan kitágulj.

"én lehetek-e szűk, vagy ő nagy"
Kedves kérdező, ez pont úgy hangzik mintha bűnbakot keresnél. Egyikőtök se tehet az adottságai ellen. Ezt szerintem fontos tudatosítani magadban.
Lehet amúgy -a méreteken kívül teljesen- más oka is annak, ha fáj. De az biztos, hogy vannak olyan méretkombinációk, amik sehogy nem passzolnak.
Tudom, tapasztaltam. Volt olyan csaj akinek fájt/feszített, voltak akiknek nem lehetett bátran tövig tenni. Volt akiben lötyögött a farkam, és volt aki nagyon szűk volt és azt mondta kár hogy nem hosszabb még 1-2 centivel. Ja, és 'normál' tartományon belül van a nemiszerveim mérete.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!