Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ő az első pasim, honnan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő az első pasim, honnan tudom, hogy nagy van neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Kicsit kitolódott a bepasizás és az első pasi nekem, 19 vagyok, néhány hónapja vagyunk együtt. A szex még mindig tud elég fájdalmas lenni, és nem tudom eldönteni, hogy én lehetek-e szűk, vagy ő nagy.
2024. márc. 15. 00:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Lazítás, előjáték, türelem, gyakorlás.
2024. márc. 15. 00:45
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Sehonnan. Meg kell nézni
2024. márc. 15. 00:57
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező!

Gondolom ujjaztad már magad, vagy a partnered.

Ha 1 vagy 3 ujjad megy csak be akkor szűknek számítasz. Ha 3 nál több, 4, vagy 5, és úgy feszít a farok, akkor viszont az lesz túlméretes. De van egy harmadik lehetőség. Hogy nem hagytok időt, hogy normálisan kitágulj.

2024. márc. 15. 00:58
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Szopás közben lehet igazán jól megállapítani hogy mekkora a baráner, ha sok kilóg hosszú ha majd ki akad az állkapcsod akkor pedig vastag ennyi a trükk. Legalább is az ex barátnőm ezt mondta.
2024. márc. 15. 01:02
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Téged sem az eszedért szeretnek.
2024. márc. 15. 01:26
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha nem jó vele a szex akkor nem tökmindegy mekkora van neki? Nem jó és kész - az érzés dönti el nem az hogy mennyit mutat a vonalzó.
2024. márc. 15. 03:06
 7/12 anonim ***** válasza:
71%
Megnezed
2024. márc. 15. 05:47
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Csak észre veszed hogy nagy van neki.
2024. márc. 15. 06:50
 9/12 anonim ***** válasza:

"én lehetek-e szűk, vagy ő nagy"

Kedves kérdező, ez pont úgy hangzik mintha bűnbakot keresnél. Egyikőtök se tehet az adottságai ellen. Ezt szerintem fontos tudatosítani magadban.

Lehet amúgy -a méreteken kívül teljesen- más oka is annak, ha fáj. De az biztos, hogy vannak olyan méretkombinációk, amik sehogy nem passzolnak.

Tudom, tapasztaltam. Volt olyan csaj akinek fájt/feszített, voltak akiknek nem lehetett bátran tövig tenni. Volt akiben lötyögött a farkam, és volt aki nagyon szűk volt és azt mondta kár hogy nem hosszabb még 1-2 centivel. Ja, és 'normál' tartományon belül van a nemiszerveim mérete.

2024. márc. 15. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem érzed, meddig ér be ? Ez fura.
2024. márc. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!