Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már, hogy anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már, hogy anál szex során kakis lett a partneretek pénisze? Nem volt büdös és undorító? Szégyeltétek magatokat emiatt?

Figyelt kérdés
márc. 14. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Előfordult sajnos.

A srác rendes volt, nyugtatgatott, hogy nem számít, bárkivel előfordul, de engem eléggé traumatizált, nem szeretem azóta az anált.

márc. 16. 15:30
 12/14 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem aki próbálta már vagy rendszeresen csinálja annak ez előfordul. Nagyon sok függ a partnertől szerintem. Nekem jelenlegi barátom nem csinál ebből nagy ügyet, ha koszos akkor letörli vagy én letörlöm neki és kész. Eleinte nagyon kellemetlennek éreztem, mert szaga is volt és én sem akartam utána többször, de nagy meglepetésemre barátomnak így is nagyon tetszett és azóta is rendszeresen csináljuk.
márc. 17. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem a legjobb dolog, de ez van, bárkivel előfordulhat hiszen emberek vagyunk… Szerintem rengeteget számít, hogy az első vagy a sokadik alkalmak között volt…
márc. 17. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Még szerencsére nem, de aki rutinos, az rákészül, hogy ne legyen barna.
márc. 30. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!