Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek elveszi a varázsát, ha sokat mondják nektek, hogy nagy a farkatok?
Figyelt kérdés
A barátomnak (szerintem) nagy van, és ezt sokat mondom neki, dícsérem, mert nekem is tetszik. Felizgatja ez, de néha kicsit szégyenlősen vagy nevetve reagál rá. Ti szeretitek, ha ezt mondják nektek? Milyen gyakran?2024. márc. 14. 22:46
1/9 anonim 

válasza:

Ez az amit egy pasinak nem lehet elégszer mondani - milyen jó a hömpörője, hogy szeretsz vele búbolni, hízik tőle a pejslije hidd el akárhányszor mondod.
2/9 anonim 

válasza:

Egy idő múlva uncsi lehet neki.
3/9 anonim 

válasza:

Engem nem hozott soha lázba ez, más dolgok izgatnak, ha szavakról van szó.
4/9 anonim 

válasza:

Mondd neki, hogy olyan kis cuki!
5/9 anonim 

válasza:

Én szeretem, ha mondja barátnőm :)
6/9 anonim 

válasza:

Ha csak azt dicséri valaki,akkor kifejezetten kellemetlen.
Gondolom neked se tetszene ha azt kéne hallgatnod végig hogy uu de jó puncid van,az kell,csak azt akarom...
7/9 anonim 

válasza:

Rengetegszer halottam már,de minden alkalommal jóleső érzés,soha nem fogom megunni😊
8/9 anonim 

válasza:

Aztán majd azt gondolja amit én...
Ekkora "tehetséget" vétek nem megosztani másokkal. 🙄😅
9/9 anonim 

válasza:

Nem találkoztam meg pasival akit ez zavart volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!