Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mivel szeret maszturbalni? És mikor altalaba reggel vagy este vagy napközben mikor jellemzi?
Figyelt kérdés
márc. 14. 21:44
11/20 A kérdező kommentje:
Csajok esetleg valaki maszti?
márc. 14. 23:16
12/20 anonim válasza:
Egy zibu írjon már rá a kérdezőre, lánynak kiadva magát. Mindkettőtöknek jó lesz, eskü.
13/20 anonim válasza:
Kezemmel vagy dildoval inkább este szoktam.
14/20 anonim válasza:
Kivágnám innen az összeset aki lányt majmol pasiként
16/20 A kérdező kommentje:
Valaki aki ép masztizni így korán reggel csajok hölgyek?
márc. 15. 06:35
17/20 anonim válasza:
Na gondoltam, hogy ez motivalt a kerdes kiirasaban.
18/20 A kérdező kommentje:
Nem dehogy is csak kérdeztem hátha valaki szívesen masztizni
márc. 15. 06:42
19/20 anonim válasza:
Általában reggel, délben és este szoktam masztizni, ha van rá időm és ha jön a pasim akkor vele is szexelni legalább 2-3x (a sok maszti mellett) 29N
20/20 anonim válasza:
Műpuncival szoktam ha nincs itthon senki síkosítóval. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!