Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkosag lenne? L
Figyelt kérdés
Leginkabb nok valaszoljanak, egy ferfi szerintem ezt annyira nem ertheti.
Tehat van egy ismerosom (no) akivel eleg joban vagyok, es neki regota bejon egy pasi akit mindketten ismerunk. De ez enyhe kifejezes, kb elolvad tole amikor meglatja. De a ferfi nem akar tole semmit.
Na es a pasi engem sosem erdekelt, sot ennek a nonek is mondtam, hogy minek neki egy ilyen faszi.
Na de a lenyeg, hogy mostanaban ezzel a pasival sokat beszelgettem es elkezdtem vonzonak latni, es o is szokott flortolni velem. Elgondolkoztam rajta parszor, hogy mi lenne ha..
Van okom ra, hogy rosszul erezzem magam emiatt?
2024. márc. 14. 19:54
11/13 anonim 

válasza:

Rosszul fog esni az ismerősödnek, ergo el kell döntened neked mi a fontosabb. Az ismerősöddel a kapcsolatod, vagy az hogy a pasival együtt legyél.
12/13 anonim 

válasza:

Tipikus noi logika, akkor kell, ha masnak is kell
13/13 anonim 

válasza:

Ez olyan, mintha egy cimbi rámozdulna a nőmre, aki nem is a nőm. És még azt mondja a szemembe, hogy neki nem kéne, nem is érti, nem érdekli. Hááát, lehet, hogy vége a barátságnak. Férfivélemény ez és/de emberi vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!