Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok, ha ezt tenné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha ezt tenné egy lány?

Figyelt kérdés

A második randink lenne és az első nagyon jól sikerült. Nem tudunk sajnos egyikünkhöz sem felmenni viszont nagyon szeretném, ha történne több is.

Mennyire lenne " kurvás" felajánlani kültéren ( elhagyatott ofc) felajánlani, hogy leszopom?

22N

2024. márc. 14. 17:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én először zavarba jönnèk.

Nagy a pofám, de a felajánlást hirtelen nem tudnàm kezelni.

Ismerem magam és eltelne pár hosszú másodperc mire felfognàm,hogy mit ajánlott fel a lány.

Természetesen nem ellenkeznèk.

Nedves törlőkendővel megtisztìtanàm a pöcsöm és àtadnàm magam az èlvezeteknek, de viszonoznàm is. 😁

2024. márc. 14. 18:46
 12/30 StevenUp ***** válasza:
86%
Tehát sz*pni van ész, de egy szállást kivenni nincs... ok ok..
2024. márc. 14. 19:09
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

Biztos öreg vagyok és prűd (ja, nem) de sokkal többre tartom azokat a nőket, akikért kell egy kicsit küzdeni.

És nem, nem ellenkeznék, de aki már a második találkozáskor lesz0p egy pasit, az más férfiakat is pont ilyen lazán cumiz le

2024. márc. 14. 22:07
 14/30 anonim ***** válasza:
66%

A szexen kivül tényleg nincs semmilyen értelmes elfoglalságotok, hogy a második randin szopni kell ?

Ennyire érdektelenek vagytok egymásn iránt, nincs beszélgetés, ismerkedés, nem érdeklődtök egymásiránt ?

2024. márc. 14. 22:19
 15/30 anonim ***** válasza:
69%
Szopás után kérj tőle egy kisebb összeget ellentételezesként. Abból a 3-dik randin tudtok majd bérelni egy szobát.
2024. márc. 14. 22:37
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
Harmadik alkalom nem lenne, de utolsonak izgi.
2024. márc. 14. 22:44
 17/30 anonim ***** válasza:
Nálunk az első randin kölcsönös orál volt. Igaz, elötte sokáig leveleztünk majd telefonáltunk. Ennek több éve volt, azóta is tart a kapcsolat.
2024. márc. 14. 23:17
 18/30 anonim ***** válasza:
#17 a fő téren, vagy lakáson belül?
2024. márc. 14. 23:20
 19/30 anonim ***** válasza:
66%
A korosztályod legnagyobb része ezt csinálja.
2024. márc. 14. 23:30
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Na ezért tilos a GYK-n őszintén kérdezni, mert mindig akadnak bunkók, akik beleàllnak a kérdezőbe és kiosztják.

Én pont ezért teszek fel mindig csakis mindig kamu kérdéseket, amikre mindig horogra akadnak az ilyenek akik itt bunkóznak és még be is dőlnek. Olyankor jót derülök rajtuk.

Eleinte én is csakis őszintén tettem fel kérdéseket, de mindig kötekedtek, kiosztottak, belèm álltak.

Nem veszem komolyan az itteni embereket.

Nem én akartam, hogy így legyen, ezt a GYK közösségènek köszönhetem, hogy így vélekedem és miattuk döntöttem úgy, hogy kamu kérdéseket teszek fel, ami nekik tetszik. Mert érdekes módon azokba nem állnak bele.

Ha magadra ismersz, (mert tudom, hogy belül te is tudod, hogy bunkó vagy) sejtem, hogy mèg te vagy megsèrtődve, de magasról leszarom mit gondolsz.

A GYK régebben jobb volt, mert nem volt ennyi rosszindulatù alak, mint manapság.

Ezért sem veszek itt senkit komolyan.

2024. márc. 15. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!