Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Ha egy alternatív világba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha egy alternatív világban élnétek ahol nektek kellene udvarolni a férfinak de nem jártok sikerrel akkor fizetnétek a szexért?

Figyelt kérdés
Minden férfi elutasítana még a csúnyábbak is. Viszont rengeteg férfi prostituált lenne.
márc. 14. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
65%
Már vagy 2 éve nem szexeltem, és a szüzességem elvesztésével is valami 23 éves koromig vártam, szóval szerintem kimondhatom, hogy tudok élni nélküle.
márc. 14. 19:05
 12/27 anonim ***** válasza:
65%

#10, vagy csak tényleg akkora undor fogna el egy prostituálttól hogy inkább élnék cölibátusban.

Ja, és volt már hogy saját döntés alapján voltam sokáig szingli, mert érzelmileg nem voltam olyan állapotban. Néha elkezdett hiányozni a szex, de masztiztam egyet és elmúlt váó XD Kapcsolatban meg mindennap igénylem a szexet, van hogy többször is. Könyörgöm bocsánatodért hogy nem úgy működök mint egy kandisznó, és érzelem is szükséges nekem a szexhez :D

márc. 14. 19:13
 13/27 anonim ***** válasza:
#12 Azt figyelembe kell venni, hogy a cölibátus szó, ha úgy kéne élned, a kérdező által leírt helyzet alapján azt jelentené, hogy nem te választod, hanem rá lennél kényszerülve, tehát ha hiányozna a szex, akkor a saját magad kielégítésén kívűl nem maradna más lehetőség, amennyiben nem kéne neked a férfi prostituált.
márc. 14. 19:23
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem van az a helyzet, amikor az ember félreteszi az érzelmeket, és nem az az első szempont, hanem inkább fizet a szexért. Ezt persze nem arra értem, hogy állat módon kell viselkedni a szexben. Írom ezt úgy, hogy én férfiként még nem fizettem szexért.
márc. 14. 19:28
 15/27 anonim ***** válasza:
Soha az életben nem lesz ilyen alter világ
márc. 14. 20:54
 16/27 anonim ***** válasza:
65%

Ahhoz nagyon nyominak kell lenni, hogy valaki ne tudjon egy futó kufircot becserkészni. Akár férfi, akár nő.

És hogy válaszoljak a kérdésre, nem, nem fizetnék a szexért férfinak. Nekem érzelmek nélkül nem megy a szex, a kötődéshez viszont a pénz kevés.

márc. 14. 22:17
 17/27 anonim ***** válasza:
34%

Majd ha kipróbáltad férfiként is, akkor lesz erre világos rálátásod.

Nőként elég lemenni a diszkóba egy topban, persze.

márc. 15. 01:29
 18/27 anonim ***** válasza:
61%
De miből gondolja bárki, hogy minden nőnek prioritás, hogy valamilyen áron szexhez jusson, az se számít, ha vadidegennel? A férfiaknak szokott tökmindegy lenni, csak lyuk legyen, nekünk nincs akkora sex drive-unk, hogy meghülyüljünk, ha nem dugnak meg minket. Nem, nem fizetnék, ahogy nem fizetek most sem, és nem mondok igent bárkinek, aki próbálkozik, pedig nem jut minden ujjamra 10 kan, ahogy itt sokan elképzelik a nők helyzetét.
márc. 15. 01:59
 19/27 anonim ***** válasza:

#16 "nagyon nyominak kell lenni" - miféle érzéketlen bunkó szöveg ez már! Ilyen szó hogy "nyomi", szerintem nem is létezik, ezt valamelyik hülye ember kitalálta valamikor, aztán sajnos elkezdett terjedni.

Nekem egyébként sajnos nem sikerült, idézem "egy futó kufircot sem becserkészni". Sajnos ez van.

"10 kan" - ez is miféle lenéző, bunkó, beképzelt szóhasználat. Hova jutott ez a világ.

márc. 15. 05:16
 20/27 anonim ***** válasza:
Én igen. Igazából már most is... Ha lenne elérhető közelségben "minőségi" szolgáltató. Nem vagyok szép nő, viszont a szexhez - a számomra is jó szexhez - nekem is pontosan ugyanúgy szükséges lenne a vonzalom, mint a szerencsésebb adottságúaknak, meg az is, hogy ne csak egy magával törődő, 2 perc alatt elsül kategória legyen a partner. Ezt én ingyen nem kapom meg. Az élethosszig tartó masztinál pedig többre/másra is lenne igényem...
márc. 15. 05:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!