Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen hajstílusú nők szerintetek milyenek?
Figyelt kérdés
Calahogyan mindig az ilyen hajú csajok tetszenek, de ismerkedésig soha nem jutottunk. Milyenek lehetnek? Szigorúak? Bohókásak? Ránézésre mit mondanátok? Vagy csak nekem szexis ez a haj?
2024. márc. 14. 09:21
2/10 anonim 

válasza:

Az ilyen hajstílusú nők - ilyen hajstílusú, ebből a személyiségre semmi sem következik. Pont annyi összefüggés van a személyiségük és ezen - amúgy sima hétköznapi - hajstílus között, mintha azt kérdeznéd a kék ruhát viselő nők milyenek.
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem valami kényes, elkényeztetett kiscsajok.
4/10 anonim 

válasza:

Ez csak egy hajstílus.
Hülye aki hajstílus alapján akar beazonosítani valaki.
5/10 anonim 

válasza:

Ebből a hajstílusból nem lehet semmire következetetni. A színből (szinesebb, zöld kék) illetve az extrém felnyírt rövidek általában lázadozó tipusúak, nagy a pofájuk. De ennyi. A többi hajstílusból nem lehet semmire következtertni 28N
7/10 anonim 

válasza:

Ez a levasalt haj a legszarabb, ehhez nem kell kreativitás.
CSak levasalja és kész.
A szemöldökéval és a fülkarikáival együtt semmi nőies nincs benne.
8/10 anonim 

válasza:

Ezek imádnak szopni, azért is ilyen a hajuk, az kényelmes, nem kell szopás közben copf-ba kötni.
9/10 StevenUp 

válasza:

Kb ma 30 ilyen nőt láttam. Szóval azt gondolom, hogy valószínűleg ő is nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!