Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleélveztem barátnőmbe. Annyira izgatott utána hogy mégegyszer. Mást is izgat az ilyen?
Figyelt kérdés
Oldaltfekve teleélveztem. Elszívtam egy cigit utána,de annyira izgatott hogy rádöntöttem a kanapéra és mégegyszer beleengedtem a cuccos puncijába. Mást is izgat az ilyen?márc. 14. 07:12
11/30 A kérdező kommentje:
11es. Felőlem is teleélvezhetnék,akár többen is.
márc. 14. 08:07
12/30 anonim válasza:
Legjobb! Mikor felkel utána, folyik ki belőle! Az irtó szexi!
Mindig mondja hogy jó sok a cuccom, az exének kevesebb volt sokkal! Olyankor büszke vagyok magamra! xdd
14/30 anonim válasza:
Én is büszke vagyok rád.
IKSZDÈ😉XD
16/30 anonim válasza:
Nekem is adott mindig egy + izgalmi állapotot , amikor bele élveztem barátnőm puncijába .
És maga a látvány , ahogyan utána a punciból szép lassan , ki , ki csöppent egy - egy csepp sperma , vagy volt mikor végig folyt neki a combján .
Persze mi lett a vége ? - Terhesség !
17/30 anonim válasza:
Én is imádok beleélvezni a barátnődbe. :)
19/30 anonim válasza:
Ez az egyik legjobb, nem is értem a sok pasit, aki szájba, mes testre élvez. Én szinte mindig elélvezek olyankor, amikor megérzem, hogy teletölt éppen 28N
20/30 anonim válasza:
#21 és ha többen töltenek tele sorban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!