Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik után gondolnád inkább azt, hogy jó pasi/nő vagy?
Ha nem csak szavaztok, hanem pár mondatban kifejtitek, hogy adott esetek után mit gondolnátok azt is szívesen olvasnám.
A kérdés onnan jön, hogy egy hölgy ismerősöm irigykedett egy másik nő fenekére és valahogy ezt objektívebb, hihetőbb véleménynek éreztem, mint amikor én konstatáltam, hogy jó a feneke, mert én nála lényegesen gyengébben eleresztett nőkre is szívesen csorgatom a nyálam, így a véleményem se érne túl sokat.

Dehogy
A nők kva féltékenyek egymásra
Az igazán gyönyörű nőt meg agyondicsérik a férfiak és nem csak azért mert meg akarják őket dugni

Ha részegen mondják. 😅
Józan embertől bele lehet ebbe gondolni sokmindent. Mindkét nemnél szoktam neki örülni.
Férfiaknál szoktam azt is gondolni hogy őszinték. Meg azt is hogy "jó, oké vagyok. Már nem annyira gáz." Meg simán örülni is szoktam.
Nőknél is szoktam örülni. Meg néha azt is gondolni hogy vígasztalni akar. (Magamból kíndulva, én őszintén szoktam gondolni, ha valakire azt mondom hogy szép, vagy csinos. Nagymamám viszont nagyon kétszinű volt ilyen téren szóval, na...)
Viszont van olyan barátnőm, aki részegen a nyakamba esett, hogy milyen szép vagyok és hogy szeret. (Barátilag) Meg egyik barátnőm férje (aki mindig kedves, udvarias, normális), kissé felöntött a garatra és mondta a páromnak meg egy közös barátunknak hogy tök jó nő vagyok. Mint afféle információ, semmi egyéb.
Én tudom magamról hogy nem vagyok sem szép, sem sovány. Okos sem. De azért annyira nem gáz a kinézetem. A kedvességemmel meg a mosolygásommal kombinálva viszont ezek szerint kellemes személyiség lehetek. 😅

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!