Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány cm péniszméret alatt nem mernétek csajozni?
Figyelt kérdés
Mi az a méret, amivel ha rendelkeznétek, az már annyira aláásná az önbizalmatokat, hogy nem mernétek közeledni a női nem felé?2024. márc. 12. 23:57
11/18 anonim válasza:
11cm van és hálás vagyok érte amiért ilyen pici.
Ez passzol a személyiségemhez és soha nem gátolt semmiben. A magamfajta férfi mindig tudja hol a helye és kit mikor szólítson meg.
12/18 anonim válasza:
Örültem volna legalább 17 centinek hogy ne legyek kicsi a nőknek. 13-14 az már nagyon gáz ami nekem van higgyetek nekem. 10-ből 9 férfinak ennél nagyobb van.
13/18 anonim válasza:
Hülye kérdés, mert mi lenne ha...
Azt senki nem tudja mi lenne ha ...
14/18 anonim válasza:
Nekem 14,5 cm körül van teljesen keményen, vékony is, gyorstüzelő is vagyok, sőt a fiatalkori sok recska miatt valós szex közben nem is tud teljesen kemény lenni. Annyi negatív tapasztalatom van ez miatt, hogy én már nem próbálkozok, ha nő próbálkozik nálam akkor meg nem megyek bele a dologba. Igazából szinte már libidóm sincs.
15/18 Rex Hunter válasza:
A 7-es hozzászóló megmondta a frankót. A kisfarkú pasinak is lehet önbizalma és merhet kezdeményezni, míg egy elfogadható vagy nagyobb méretű pasi is lehet gátlásos, önbizalomhiányos és béna. Szóval nem ezen múlik a kezdeményezés!
16/18 anonim válasza:
Nem írom, pontosan mekkora, mert nem ez a lényeg, de nem vagyok érintett szerencsére. Jó kérdés, párszor már elgodnolkoztam rajta. Amíg legalább az átlagos méret megvan, addig nem hiszem, hogy különösebben aggódnék miatta, vagy befolyásolna bármit is. Ilyen 12-13 cm körül viszont már elképzelem, hogy komolyabb hátráltató tényezőt jelentene, és ténylegesen nehezebben szánnám rá magam az ismerkedésre miatta. 10 cm vagy az alatt pedig cölibátus, és irány szerzetesnek vagy papnak. :D
18/18 anonim válasza:
MIlyen átlag? Globálisan? mert akkor biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!