Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Bele tudnátok szeretn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Bele tudnátok szeretni a szeretőtökbe? Ha volt már ilyen, elmondtátok neki? Mi lett belőle?

Figyelt kérdés
2024. márc. 12. 23:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlenül hívják ám szeretőnek...
2024. márc. 12. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen bele

Nekem volt ilyen és el mondtam én is nekem meg ő is nekem utána szorosabb lett a kapcsolatunk nagyon jókat szexeltünk még

2024. márc. 13. 05:15
 3/7 xKakashix ***** válasza:
100%
Nem, ha egyszer alapból úgy állok hozzá, hogy csak szerető akkor esélytelen, nőknél szerintem ez gyakoribb, tapasztaltam is. Ha meg olyan nővel ismerkednék meg aki bejön minden téren, akkor nem csak a szeretőm lenne.
2024. márc. 13. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordulhat simán.
2024. márc. 13. 08:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 20-on évesként dugtam, egy, akkor 46 éves bombázót, szexuálisan nagyon vonzódtam hozzá, de soha nem akartam tőle semmi más kapcsolatot (pedig, fiatalos, bombázó, és teljesen normális ember volt).

(Felöltözve szuper bombázó csaj volt, meztelen persze már volt rajta kis hiba, de ezt csak 20 évesen vettem észre, mert a 20 éves bombázó csajok azért meztelen kicsit feszesebb testtel rendelkeztek.)

2024. márc. 13. 08:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
1, ott a pont.. Volt szeretőm, és kezdtem is beleszeretni, csak nagyon nyomulásba ment, és elsiette a dolgot.
2024. márc. 13. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem azért van.
2024. márc. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!