Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyikkel jobb szexelni néger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel jobb szexelni néger vagy magyar nővel és mi a különbség köztük ?

Figyelt kérdés
márc. 12. 11:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
Hamarosan fogok mindkettővel, majd leírom a tapasztalataimat.
márc. 12. 11:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Oksi
márc. 12. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, eddig csak europid rasszúval szexeltem. Nem hiszem, hogy nagy különbség lehet. Statisztikailag (anatómiai adottságok) a fekete nőknek szűkebb a hüvelye. Ha arra kerülne a sor, hogy 'interracial', lehet hogy tágabb lenne konkrétan annak a nőnek tágabb lenne mint bárkinek akivel eddig voltam.

Ja és nem, nem írtam félre. Nem fogalmaztam rosszul. Tájékozott vagyok, sokkal jobban mint egy átlag Jóska

márc. 12. 11:35
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
3. Ha nem tudod akkor miért írod hogy szűkebb??
márc. 12. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Néger nővel még nem voltam sajnos, de engem is nagyon érdekelne!
márc. 12. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, én nem Európában voltam fekete csajjal, de nehezen indult a dolog, fél órát azon parázott, hogy ő még fehérrel nem volt.. Mondjuk ami csalódás volt, de z sem rassz kérdése, hogy a képeken amiket küldött vékonyabb volt.
márc. 12. 12:23
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

Mivel volt szerencsém mindkettővel ki tudom jelenteni hogy a néger hölgyek sokkal tüzesebbek, jobban imádják a szexet mint a Magyarok. Persze tisztelet a kivételnek, de akikkel én találkoztam mind így volt. És az aktus után gyönyörűen néznek ki én fehér cseppjeimmel mindenütt.

És a hármasnak bizony igaza van, szűkebbek.

Ugye van egy mondás "once you try black you don't go back", ha egyszer próbáltál feketét utána már nem kell más. Ezt általában a fiúkra szokták mondani de szerintem a lányokra is stimmel.

márc. 12. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Hogy a fenébe lehetnek szűkebbek, amikor a faszijaik meg nagyobb mérettel rendelkeznek? Miféle evolúciós vicc ez?
márc. 12. 14:26
 9/13 anonim ***** válasza:
64%
De szűkebbek és gyönyörű a segglyukuk.
márc. 12. 14:46
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem, taszítanak. Csak a fehér nők jönnek be.
márc. 12. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!