Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel jobb szexelni néger vagy magyar nővel és mi a különbség köztük ?
Nem tudom, eddig csak europid rasszúval szexeltem. Nem hiszem, hogy nagy különbség lehet. Statisztikailag (anatómiai adottságok) a fekete nőknek szűkebb a hüvelye. Ha arra kerülne a sor, hogy 'interracial', lehet hogy tágabb lenne konkrétan annak a nőnek tágabb lenne mint bárkinek akivel eddig voltam.
Ja és nem, nem írtam félre. Nem fogalmaztam rosszul. Tájékozott vagyok, sokkal jobban mint egy átlag Jóska
Mivel volt szerencsém mindkettővel ki tudom jelenteni hogy a néger hölgyek sokkal tüzesebbek, jobban imádják a szexet mint a Magyarok. Persze tisztelet a kivételnek, de akikkel én találkoztam mind így volt. És az aktus után gyönyörűen néznek ki én fehér cseppjeimmel mindenütt.
És a hármasnak bizony igaza van, szűkebbek.
Ugye van egy mondás "once you try black you don't go back", ha egyszer próbáltál feketét utána már nem kell más. Ezt általában a fiúkra szokták mondani de szerintem a lányokra is stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!