Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nő, aki a férfi partnere fanszőrzetétől függ, hogy csinál-e orált?
Figyelt kérdés
márc. 11. 21:36
1/10 anonim válasza:
Volt már olyan partnerem aki azt mondta, hogy nem lesz semmi ha nem borotválom le, de - szó szerint értve - csak beadta a derekát így is 😂
2/10 anonim válasza:
Gondolom igen, de bármi is a másik preferenciája, én nem állok ellen. Nekem ez nem lényeges, szóval lehet ahogy akarja
3/10 anonim válasza:
Nekem mindegy de ha nincs szór konnyeb
5/10 anonim válasza:
Be nem kapnám egy olyan pasinak akinek teljesen meg van hagyva a szőr. Ne legyen csupasz de legyen szépen rendben tartva.
6/10 anonim válasza:
A belem jön ki amikor a szőrszál a számba megy. Legalább trimmelje meg, de ne kunkorodjon.
7/10 anonim válasza:
Jobban szeretik a nők a vágottat, borotváltat, de még nem halottam olyat, hogy a szőr miatt nem szopott, ha már ott volt az orra előtt.
8/10 anonim válasza:
Szinte mindig természetes szőrzetem volt. Egyetlen csaj sem utasított vissza ezért, hogy ne szopjon le, pedig volt egy jópár.
9/10 anonim válasza:
Hat én 6-ossal értek egyet. Csináltam már többször szőrösnek és nagyon undi volt. Szerintem neki is kellemetlen ha szedegetem a számból a szőrt. Szerintem gáz. Vágja rövidre, az nekem bőven megfelel. Egyébként már azt szoktam csinálni, hogy kb csak feléig szopom ha szőrös, vagy a kezemet a tövéhez teszem. Így nem megy a számba, de kevésbé élvezhető is.
10/10 anonim válasza:
Igen, azt sok csaj mondja, hogy mélytorkozni csak a kopasz csigáknak szokta, a szőröseket inkább csak nyalogatják és kézzel verik a szájukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!