Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ hölgyek, mennyire más a maszturbációs szokásotok tini korotokhoz képest?
Változott.
Erősebb ingerlésre van szükségem (vagy csak türelmetlenebb vagyok), azaz a csiklón kívül a hüvelyt is foglalkoztatom, sőt, igazából a hüvelybemenet sokkal érzékenyebb lett mint szülés(ek) előtt volt. Néha a popsit is beveszem a buliba.
Most már vannak játékszereim, amiket hangulatomtól függően használok (vagy sem).
A zuhanyrózsa állandó :)
A gyakoriság, hát, passz. Már nem emlékszem, tiniként milyen gyakran nyúltam magamhoz, de mostanában (44 leszek) előfordul hogy naponta 2-3 alkalommal is, aztán néha kimarad egy hét (ez a ritkább). Amikor a gyerekek picik voltak, hosszú hónapokig nem vágytam szexre, bár maszti néha akkor is befigyelt, gyanítom, hogy amolyan feszültségoldás gyanánt.
Hasonlóképpen az 5 ös válaszolóhoz én is igy vagyok a masztival, de nekem a hüvelybement mellett a gátam simogatása masszírozása is nagyon kellemes ingereket okoz. és jóval vastagabbak a dildóim mint mondjuk 20 éve.
55/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!