Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy még squirtingnél is csendes maradjon a hölgy?
Nekem teljesen másféle megkönnyebbülést jelent mint a "rendes" orgazmus.
Szerintem én csendben vagyok közben, néha beszélek :)
Változó. Van mikor csendben vagyok, van mikor nagyon nyögök. Itt vagyok. Én kimondott spriccelős vagyok. És nem, semmi köze a húgyhólyaghoz! Ezt már jó pár éve be is bizonyították a tudósok, ugyanis nem találták benne a vizelet összetevőit, kicsit sem. Aki szerint pedig továbbra is pisi a spriccelés, azok még nem láttak tejszerű spriccelést! Igen, létezik ilyen is, és így nevezik, én is képes vagyok rá! Áltálabán vizeset spriccelek, de van mikor fehéres/tejszerű. Ja, és nem a krémnek nevezett sűrű fehér váladékról beszélek, ami a hüvelyből jön, habár arra is képes vagyok ^^ de nem arról van itt szó most.
22 éves nő vagyok.
Magától jön, jött mindig is. Egyszerűen ilyen a genetikám.
Viszont kiírtam egy kérdést az előbb, a leírásban pedig részletesen tisztáztam ezt az egészet! Ideje volt már valakinek eloszlatnia a tévhiteket a spriccelésről!:
www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__12822567-mi-a-noi-spricceles
#18 nem keresett... :'(
#19 hogy lesz így özönvíz nálam, ha nem keresel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!