Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Bilincselt már meg titeket (barát)nő, feleség?
Igen.
Nálunk ez oda vissza alapon szinte mindig van.
Bizalom meg van, de azért mondhatni vissza szoktunk élni vele:)
Pl meztelenű hátrab bilincselte kezeimet szemeim bekötötte és elkezdett pálcával verni, na ez kellemetlen volt, de csak vissza adta amit én adtam neki
Feleségem gyakran megbilincsel. Bőr bilincsünk van, az ágy támlájához szoktuk rögzíteni.. Természetesen élt már vissza a helyzettel, de én imádom az ilyet. Általában ilyenkor kinyalatja magát, kényeztet, elhúzza az orgazmusom, "kínoz".
Amit már úgymond a helyzettel való visszaélésnek tekintek amikor majdnem egy óráig izgatott, kinyalatta magát, többször is elélvezett, majd közölte hogy most nincs kedve többhöz és úgy ott hagyott kielégületlenül, bilincsben.
Első barátnőmmel még kicsit tudatlanok voltunk a témában, nem egyeztünk meg menekülőszóban stb.. Ez még normál kikötözéses szex esetén nem is volt akkora baj.. csakhogy én folyton nyaggattam az anállal amit párszor be is vállalt a kedvemért de nagyon nem tetszett neki én meg erősködtem (persze nem durván, csak nem szálltam le a témáról) És mondta hogy csak akkor hajlandó rá ha előbb kipróbálhatja rajtam, hogy tudjam milyen érzés
Mondtam h max ha kikötöz, akkor megyek bele ilyenbe.. ki is kötözött és hát meg is történt a dolog, és hiába próbáltam leállítani ő azért benyomta a s . ggembe ami iszonyat módon fájt és teljesen pánikoltam tőle. Utána nagyon haragudtam rá, azt mondta hogy azért neki is kellemetlen de nem fájt ennyire, és azt gondolta csak eltúlzom a dolgot. Végül aztán jó tanulópénz volt egyrészt hogy ne erőltessek semmit másrészt h mindig legyen menekülőszó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!