Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Bilincselt már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Bilincselt már meg titeket (barát)nő, feleség?

Figyelt kérdés
Nem élt vissza a helyzettel?

márc. 11. 07:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbilincselt, barátnő és hivatásos domina is egyaránt. Nem élt vissza a helyzettel senki. Azt kaptam, ami meg volt beszélve.
márc. 11. 10:17
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm meg szokott engem bilincselni, és még soha nem élt vissza a helyzettel. Nem is gondolnám, hogy valaha megtörténne, hogy visszaélne vele.
márc. 11. 14:44
 13/20 gabor49 ***** válasza:
75%
sajnos nem benne lennék 50/f
márc. 12. 06:57
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nálunk ez oda vissza alapon szinte mindig van.

Bizalom meg van, de azért mondhatni vissza szoktunk élni vele:)

Pl meztelenű hátrab bilincselte kezeimet szemeim bekötötte és elkezdett pálcával verni, na ez kellemetlen volt, de csak vissza adta amit én adtam neki

márc. 12. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Feleségem gyakran megbilincsel. Bőr bilincsünk van, az ágy támlájához szoktuk rögzíteni.. Természetesen élt már vissza a helyzettel, de én imádom az ilyet. Általában ilyenkor kinyalatja magát, kényeztet, elhúzza az orgazmusom, "kínoz".

Amit már úgymond a helyzettel való visszaélésnek tekintek amikor majdnem egy óráig izgatott, kinyalatta magát, többször is elélvezett, majd közölte hogy most nincs kedve többhöz és úgy ott hagyott kielégületlenül, bilincsben.

márc. 12. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Egyszer egy lannyal talalkoztam innen az oldalrol a baratnojevel jottek hat ok visszaeltek a helyzettel mert addig rugdostak tokon acelbetetessel mig mar eloszor sirva konyorogtem nekik de nem erdekelte oket, majd pedig onkivuleti allapotban voltam es el is hanytam magam! Igaz en kertem hogy nagyon kemenyen lassak el a bajomat de ez szo szerint felelmetes volt! Igaz azota is felizgulok mikor visszagondolok de ujra nem biztos hogy bevallalnam!
márc. 12. 14:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem.

22/F

márc. 12. 14:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Első barátnőmmel még kicsit tudatlanok voltunk a témában, nem egyeztünk meg menekülőszóban stb.. Ez még normál kikötözéses szex esetén nem is volt akkora baj.. csakhogy én folyton nyaggattam az anállal amit párszor be is vállalt a kedvemért de nagyon nem tetszett neki én meg erősködtem (persze nem durván, csak nem szálltam le a témáról) És mondta hogy csak akkor hajlandó rá ha előbb kipróbálhatja rajtam, hogy tudjam milyen érzés

Mondtam h max ha kikötöz, akkor megyek bele ilyenbe.. ki is kötözött és hát meg is történt a dolog, és hiába próbáltam leállítani ő azért benyomta a s . ggembe ami iszonyat módon fájt és teljesen pánikoltam tőle. Utána nagyon haragudtam rá, azt mondta hogy azért neki is kellemetlen de nem fájt ennyire, és azt gondolta csak eltúlzom a dolgot. Végül aztán jó tanulópénz volt egyrészt hogy ne erőltessek semmit másrészt h mindig legyen menekülőszó..

márc. 12. 14:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Barátnő bilincselt már meg és vissza is élt a helyzettel szerencsére: farokketrecet tett rám egy óriási szex után két hétre.
márc. 13. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
bilinccsel nem csak gyorskötözővel, félelmetes volt, mozdulni sem tudtam
ápr. 2. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!