Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi annak az oka, hogy egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi annak az oka, hogy egyre több nő onlyfans-ezik, vagy egyéb szexkamerás oldalon van?

Figyelt kérdés
LAzábbak, erkölcstelenebbek lettek a mai világban mint régebben?
márc. 11. 00:55
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Kurvák mindig is voltak és lesznek is, mindkét eredeti nemi oldalon. Mindegy, hogy valaki pénzért szexel utcán, autóban, lakásban vagy épp egy webkamera előtt masztizik vagy pénzért küld meztelen fotót magáról idegeneknek.
márc. 11. 01:06
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Az a cél, hogy minél kevesebbet, lehetőleg semmit se kelljen csinálni, és fizessenek érte. A lustaság nagy úr.
márc. 11. 01:12
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem mindegy hogy napi szinten ugyanazért a pénzért x számú ki tudja honnan jött emberrel kell lefeküdni, vagy ugyanazért csak mutogatni kell magad.
márc. 11. 01:53
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Mindhárom előttem szólónak igaza van, ahogy sajnos a kérdezőnek is. Nem értem a lepontozást.
márc. 11. 04:48
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Szeretik a pénzt, de nem szeretnek dolgozni...
márc. 11. 04:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ingyenélősködni, mint az agyat vagy a fizikai erőt használni munkának.
márc. 11. 06:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Gyorsan, könnyen sok pénz, de jó csajnak kell lenni, és durva dolgokat kell csinálni, különben nem jön ott se a pénz.

Engem kért egy csaj, hogy legyek a dugó partnere only-n, de nem mertem bevállalni, pedig szívesen megdugtam volna a csajt mert bombázó, de válogatós.

márc. 11. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kereslet-kínálat.

Az az oka, hogy egyre több ilyen van, hogy van, aki kiváncsi rájuk és fizet értük.

Lehet szidni a nőket, meg leszólni, de igazából a férfiak azok, akik ezt pénzelik. Szóval hiába a nő mutogatja magát, a férfi fog érte fizetni. Ő tartja fent ezt a rendszert. Egy csinos nő pedig hülye lenne nem kihasználni, hogy munka nélkül kereshet pénzt.

márc. 11. 10:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az oka annak, hogy a farkukról küldenek képet a férfiak és meztelen képet várnak cserébe? Lazábbak, erkölcstelenebbek lettek a mai világban, mint régebben?
márc. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!