Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 30-as, 40-es korosztály...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 30-as, 40-es korosztály tagja kb mennyi ismerkedés, hány találkozás után szoktak lefeküdni egymással?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég változó lehet, de általában mennyi idő kell hozzá, mi kell hozzá, mitől függ?

2024. márc. 10. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amikor a nő úgy érzi kész rá semmit sem erőltetek.
2024. márc. 10. 16:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Hat en meg tavaly randizni huvtam egy 30 eves not, eredetileg csak egy kozos kavezas vokt betervezve, erre mondja utana hogy nem mennek e fel hozza. Felmentem :)
2024. márc. 11. 00:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Az előbb énis valami ilyesmit álmodtam csak aztán felébredtem..
2024. márc. 11. 01:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez nem alkalomfüggő, hanem amikor elérik azt a közelségi szintet, amikor mindkettőnek jól esne. Nem a szexért jön össze két ember, hanem hogy lehetőleg élvezék a közös létüket.
2024. márc. 11. 02:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Kb 35 lehettem mikor egy csajt véletlenül bejelöltem facebookon. Ez tényleg véletlen jelölés volt, nem kamu. Csak olvasgattam valamit összevissza, valami ismerősnek az ismerőse volt. Akkor talán meg isbeszéltük,h véletlen, de elfogadott. Nem is beszülgettünk ott jópár napig semmit. Aztán csak úgy valamihez hozzaszóltam. Talán visszaszólt, és elkezdtünk privátban beszélgetni. Na ott aztán elterelődött rendesen a szex felé a téma. Mondanom sem kell, sokszor masztiztunk együtt hívásban. Aztán talalkozót beszéltünk meg. Volt egy kisteherautóm. Mikor taliztunk annak a hátuljában estünk egymásnak az első alkalommal. Fantasztikusan szűk volt a lány puncija! Aztán még többször találkoztunk. Volt,h télen egy astrában. Elindultunk gumiért, de a hazuktól pár házra meg kellett áljunk, ott estünk egymásnak. Hamar bepárásodtak az ablakok. Nem zavartattuk nagyon magunkat,h meglát valaki. Vecsésen volt ez 😅
2024. márc. 11. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!